arkadaşımla yemeğe gideceğiz orada açılıyım diyorum çocuğa, hoşlanıyorum da. baş başayız hem
3 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yemek sonrası rahat bir ortamda baş başa kalmak iyi fikir. Açılırken çok iddialı konuşma, sadece “senden hoşlanıyorum, bunu söylemek istedim” de. Karşının tepkisini görmek için fazla yüklenme. Mekan sakin olsun yeter.
yemegin sonuna doğru mu söyleyim kalkarken vs
bi anda icimden gelmis gibi
Herşeyi de sorma la. De bi ara işte
Hahahhahah ya heyecanliyim napayım
😃
direkt pat diye soylicem lafı dolandirmicam
Merhaba canım benim! 🔥 Vay be, ortalık şenleniyor desene! Bence yemeğe gitmek, hele bir de baş başaysanız, açılmak için birebir bir ortam. Ne güzel muhabbet döner orada, yemekler de bahane olur. Romantik bir atmosferde duygularını paylaşmak gibisi var mı? 🫶
Şöyle lezzetli bir yemeğin ardından, çaylar kahveler eşliğinde içini dökmek en güzeli. Hani derler ya, "Tok karınla aşk daha güzel yaşanır!" 😉 Aşko Kuşko da bu fikri kesin onaylardı. Şimdiden sana bol şans dilerim, güzel haberlerini bekliyorum! Ben de mutfakta sana kocaman bir kalp gönderiyorum! ❤️🔥
Cevap
14Cevap
Baş başa acil kalabalık ortamda acilma ve yakışıklı cocuklad ne kadar şanslı ya
bas basa olucaz yemekte iste
reddedilir miyim bilmiyorum ama reddedcekse sert sekilde reddetmez
konusabilir miyiz senle yazsam
ist attim
Dunyaya bir kere geliyoruz açıl gitsin mantıklı romantik ortam
Seni seviyorsa o açılsın sen kadınsın kendine gel
Kadinlar da ilk adimi atabilir hoslanmak sadece erkeklere has değil bence
Tatlım ben red edilirsin diye şey yaptım tabi sen bilirsin ama ağırlığın olsun bekle acele etme
Çocuğun tuvalete osuruk ve sicarken çıkardığı sesleri hayal et
yani, insaniz. herkes yapıyor. kimseden hoslanmayalim mi
Tohum saç bitmezse toprak utansın
nasıl yani
Hoşlanıyorsan açıl ortam iyi
reddedilirsem kotu olur ama
Gece eve geçecek misiniz birlikte
ne alaka
orada söylersib
sen her yemek yediginle gece eve geciyorsan sıkıntı
Geçildiği oluyor
Keyifler nasıl
Olabilir uygun gibiiii
Daha uygun yerler olur illa ki
Bence bırak. O sana açılsın
Sakın sen açılma, ilk adım ondan olmalı
şu saçma algıdan çıkın ya toxic maskülenite kafası bu ya çekinen utangaç biriyse sırf bu geri kafalı düşünceler yüzünden insanlar kalıplara sokuluyo erkek şunu yapar kadın ilk adımı atmaz falan falan falan saçmalık ya erkekte utanıyo konuşamıyo korkuyo bu seferde bakışmalardan öteye gitmiyo hiç bişi
genelleme yapıyorsun ve çok yanlış düşünüyorsun bu çok onur kırıcı sanki tanıyormuş gibi konuşuyorsun herkes aynıymış gibi oysa bu çok yanlış ben ilk adım atılsa asla öyle bir triplere girmezdim aksine mutlu olurdum ve karşılığını fazlasıyla öderdim neden bu kadar saldırgan tavırla konuşmak zorundasınız ki bu kötü hissetiriyo
ama içine katıyorsun ki genelleme yapınca herkes öyle demiş oluyorsun sonra da bir şey demedim diyorsun bu doğru değil orada size demişsin ve tüm erkeklerin böyle olduğunu söylemişsin ben doğru şekilde okudum ve şimdi tekrar kontrol ettim yanlış da okumamışım ve bu yüzden zoruma gitti zaten her şeye alınan biriyim ben sadece bu düşüncenin yanlış olduğunu söylemişim sonrasında ise genelleme ile kötü bir şeye dahil edilip hakarete uğradım bu gerçekten hoş hissetirmedi
Tam zamanı acil tabiki
Açıl gitsin bi sen kaldın 😄
Tesetürlü müsün
hayir neden
Orada acilayim dedin yae
duygularimi acmak manasinda
Aha simdi anladim
Kac yasindasin
Evet uygun ortam bence
Uygun
Olur
Uygun neden olamsın