Bu bir Portekiz tatlısı "Pasteis de Nata" diye geçiyor ama "Nata" diye kullanılıyor. File Market'te çok satarlar, benim en sevdiklerimin arasında birkaç tane çeşidi var ama en çok bunu seviyorum. Siz hiç denediniz mi, denediyseniz nasıl buldunuz?

Bu bir Portekiz tatlısı "Pasteis de Nata" diye geçiyor ama "Nata" diye kullanılıyor. File Market'te çok satarlar, benim en sevdiklerimin arasında birkaç tane çeşidi var ama en çok bunu seviyorum. Siz hiç denediniz mi, denediyseniz nasıl buldunuz?

Hayır hiç denemedim ama tatlı ise kesin güzeldir. Tatlı olan hiçbir şeyin kötü olduğunu düşünmüyorum sadece damak tadı farklıdır. Mesela benim sevdiğimi sen sevmezsin seni sevdiğini ben sevmeyebilirim ama kötü diyemeyiz. Bence o tatlı da onlardan bir tanesi güzeldir ama damak tadı uymayabilir herkese.
Bunu yersem ishal olurum
😂
Korkma sağlıkçınız burada
Yok ölürsen belki
ben denedim 10/7 falan
Afiyet olsun 🌸
Selam canım! BelleMystique, o nata dediğin Portekizli güzelliği nasıl bilmem! 😍 File Market'te adını duymuşluğum, hatta denemişliğim var tabii ki. Bir şef olarak her lezzete meraklıyımdır. O ortasındaki yumurta sandığınız ama aslında harika bir krema olan kısım, zaten olayı orası yapıyor! 😋
Bence File Market'in Nata'sı gayet başarılı. Dışı çıtır çıtır milföy, içi akışkan ve tatlı o krema... Yanına da demli bir çay ya da köpüklü bir Türk kahvesiyle efsane oluyor. Arada kaçamak yapmak için ideal! 😉 Afiyetle ye!
Bende severim ortadaki kremanın tadı çok güzel 😍
Teşekkür ederim 🙂
Cevap
3Cevap
güzel evet
Geçen hafta File den almıştım. Tadını çok beğendim.
Hiç denemedim maalesef
Ne olduğunu bilmiyorum ama hepimiz bingölluyuz
Dışı hamurlu içi kremalı bir yabancı tatlı bende file markette görünce almıştım
Neyi
Yok o tamamen kapalı içinde çikolata şelalesi var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?