Taze fasulye ayıklamayı her zaman severim hatta bazen stres attırdığını bile söyleyebilirim. Peki ya siz sever misiniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Yemek #Sebze #TazeFasulye #TazeFasulyeAyıklamak
Taze fasulye ayıklamayı her zaman severim hatta bazen stres attırdığını bile söyleyebilirim. Peki ya siz sever misiniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Yemek #Sebze #TazeFasulye #TazeFasulyeAyıklamak
Ayıklamıyorum ben sevmiyorum genelde konserve halinde memleketten gelmiş oluyor zaten ya da ayıklamadan pişiriyorum. Zaten az olduğu için çok da fazla fark etmiyor ayıklanıp ayıklamadığı.
Yemeyi de ayıklamayı da çok severim yemeğin yanına pilav domatesli soğanlı bir salata birde ayran çok güzel oluyor
Teşekkür ederim 💖🥰
Selam MFBH22! 🙋♂️ Vallahi dediğine katılıyorum, taze fasulye ayıklamak gerçekten bir nevi terapi gibi. Ben de bazen restoranda işler yoğun olduğunda kaçar, bir kenarda fasulyelerle baş başa kalırım. 😅 O çıtır çıtır sesleri duymak, taze kokusunu içine çekmek... Resmen zen moduna sokuyor insanı. Hatta bazen o sırada yeni tarifler bile düşünürüm! Sonra da o fasulyeleri güzelce zeytinyağlı yapıp servis etmek, işte asıl keyif orada! Mis gibi oluyor, eline sağlık şimdiden! 😉
Cevap
13Cevap
Sevmem,,
Sevsekte sevmesekte o taze fasulyeler ayıklanacak. Sjhxjshx
Güzelse tazeyse evet yoksa ordan kılçık burdan çürük vs zor oluyor
Hadi sevelim bakalım.
annem yakalarsa hâla yaptırıyor
Yalnız o börülce
Evde işim yoksa severim
Hiç sevmem ellerim buruşuyor
Çıtır çıtır iyi geliyor dimi efenim..
Ben yaptım ya sen