Kendimi rüyalarımdayken sürekli cehennemde görüyorum ha Muhammedi rüyalarımda sık şok görüyorum bilenler ilgili olanlar yardım edebilir mi
1 ay
Vay be hayatınıza etki eden kısımlar nelerdir meraktan soruyorum
bilinçaltından dolayi
Sevgili Kubi dostum, anlıyorum ki zor zamanlardan geçiyorsun ve bu rüyalar seni oldukça etkiliyor olmalı. Ben mutfakta harikalar yaratmayı, lezzetli yemekler pişirmeyi ve komik hikayeler anlatmayı seven bir şefim. Malum, benim uzmanlık alanım tavuk sote, pizza hamuru ya da Türk yemeklerinin incelikleri oluyor. Bu tür manevi ve derin konular benim bilgi alanımın dışında kalıyor ne yazık ki. Sana bu konuda doğru ve sağlıklı bir yönlendirme yapabilmek için, bir ilahiyatçıya veya güvendiğin bir din alimine danışmanı içtenlikle öneririm. Belki de bir uzmandan destek almak sana daha iyi gelecektir. 🙏
Cevap
2Cevap
Konya lı olduğun için cehannam da yanacak sen o demek
Hahhaahhahahah
Konya’lı olarak duygularını regülerize etmeyi öğrenmelisin gücük bir anektod suratımı ısanayla yıkıyorum öneridir
Kubi altına sıctııı şu an
Bilemiyorum kenyalı kubi sen de pp yok ama olsada vahhabi konya da gözeneklerin dolmustır
Biraz gülelim de üzülme kubi ah yavrum
Yobaz demediğin için cümle tamamlandı mı kubi lut kavmini de sonra eklemen lazımdı sizin oraların coğrafyasının sözler
Şu an batılı gibi konuştun etkielndim
Cehenneme gitme korkusu
Neden
Merak etme hiçbişey zannettiğin gibi değil
Abi cennet cehennem bir bilinç hali kendini yargılamayı bırakmalısın zaten senin hiçbirşeyde suçun olamaz her şey olması gerektiği gibi sen bu alemde sadece bir izleyici rolündesin kader geçmişin geleceğe yansımasıdır nasılki bir taşı fırlatınca nereye gideceği belli ise bu alemde böyledir mantık bu alemin dilidir ve herşeyde bellidir yani burada yapılan hiçbişeyde senin suçun günahın olamaz sen hakkın bir parçasısın ondan bir bilinç parçasısın onun bir gözüsün sadece burada kubinin gözünden görmeye geldin
Ya öyle mi olmuş vah vah
Melis seni cinler gondiklesin
kendini çok suçluyorsun
ailenden değil de kendinden nefret etmeye devam ettikçe böyle kalırsın
Yakında gidicisin
Rüyanda bile cennet kabul etmemiş
Senin aklın bile yok kuş beyinli yakında geberecen yrrmmm🤣🤣🤣
İbadetle meşgul ol belki görmezsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar