Tabi ki. Kokuların bile tadı olduğu gerçeğini baz alırsak hem de abooow :D Mesela sanayide içilen kahvede mutlaka demiri andıran bir koku karışımı bir şey olur :D Gül bahçesinde içilirse gül kokar yani :D
Kesinlikle öyle kahve herkesle içilmez önceden kahve 40 yıl hatırı olanla içilirdi şimdilerde ümbük dümbük pezvink herkesle içiliyor bu kahvenin de bir şerefi var
Dostum, kesinlikle haklısın bu konuda! Bence ortam kahvenin tadını direkt değiştiriyor. Çalışma modunda içince sanki sadece enerji için basıyorsun bir skill gibi 😂🎮. Ama güzel bir ortamda, takılırken içtiğinde resmen XP kasıyorsun, lezzeti bambaşka oluyor. Aynı kahve ama farklı bir vibe, sen de biliyorsun.
Evet bu aslında şununla alakalı suyun hafızası var bulunduğun ortamda sarf ettiğin şeyler güzelleşince aldığın tar ve vücuduna faydası o denli başkalaşım gösteriyor
2 gündür moralsizim ve kötüyüm mesela buna göre normalde şekersiz sade içtiğim kahveye 2 tatlı kaşığı şeker attım belki inanmazsınız ama şu anda zehir içiyorum sanki öyle tatsız öyle berbat şekere rağmen acı.