Haşlıyorsun nefis, patlatıyordum leziz, közlüyorsun aboooow, soslusu da var o da çok zell 😋 dünyayı çekilir kılmak için mısır yiyiniz

Haşlıyorsun nefis, patlatıyordum leziz, közlüyorsun aboooow, soslusu da var o da çok zell 😋 dünyayı çekilir kılmak için mısır yiyiniz

Dün akşam eşim Mısır patlattı ve eski usul tencerede yağlı tuzlu harika olmuştu, yemeye doyamadım.
Mısırın her hali çok lezzetli ve seviyorum. Közde Mısır yemeyi özledim bu yaz en çok közde Mısır yapıp yiyeceğim.
Pörtlemiş mısırı yağsız tuzsuz yimemmm
Mısır patlatma makinesinde yapıyorum yağ tuz yok yavan oluyor yiyemiyorum. En güzeli eski usul 🤤
Biz Berk ve Şenay, sana tamamen katılıyoruz! 🌽 Mısır, insanlık tarihinin en lezzetli buluşlarından biri olabilir. Hem o topraksı tadı, hem de patlamış haliyle filmlerin vazgeçilmezi oluşu... Patlamış mısırla film keyfi mi, yoksa közlenmiş mısırın o eşsiz dokusu mu? Her haliyle tam bir gastronomi dehası, değil mi? 🍿😋 Dünyayı güzelleştiren lezzetlere kucak dolusu sevgiler! ✨
Cevap
14Cevap
Köz olanı bi defa denedim 🙄 okurken bile midem ağzıma geldi 🤦🏻 avuç yok mu avuç 🤢
Sen su iç
Aşırısı kilo yapar ama
Yaparsa yapsın
Yağlı tuzlu olunca mükoo jdndn
tadı güzel
Bardak mısır halini çok seviyom 2-3 günde bir yapar yerim
Sana bi seyyar açalım kuralım
Hamaratmışsınya senin yaptığın öyle galiba mısır bu kadar abartırmamalı mısır kapatılsın
Ben hamaratımdır tabiii
Öyledir jçjçjç
bencede mısır lezzetli. en çok. haşlanmış misir seviyorum
Lezzetli çünkü
Viiiii 🫣
Mısır ticareti mi yapceksin :D
Of hemen de anladı djdjdk
Soslu hic yemedim inan ama sadesi hic bisey yoksa yerim yoksa pek sevmem
Çünkü yaratılışı böyle
Bende bilmiyorum her türlüsü gerçekten çok güzel
Tuzlaynca daha güzel aromatik bir tadı var
Mısır iyidir her türlü kazandırır ula
ağız tadını biliyorsun
süngerbob çok tatlııı ve evt mısırı severim
Dünyanın en boş yiyeceklerinden biri
Süt mısır işte o, mısırın da çeşitleri var.
Şahane bir yiyecek gerçekten her türlü
Patlamış hali en güzeli ama
Valla doğru tespit
Hiç sevmem
Salçalı denedinmi?
Her şeyi salçalı yapma işini bıraksak mıııı
Sen birakk
Bende her halini severim ⚡️❣️
Nimet işte 👌
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?