İşten çıkarıldım. 20 gündür işsizim. Ailemden uzaktayım. Babamla annem yaşlı ve beni merak etmemeleri için işten çıkarıldığımı onlara söylemedim. Bu sebeple her ay gönderdiğim parayı gönderdim. Kalan parayla faturalarımı, kiramı ödedim. 1 haftadır param yok. Yani 50 TL ya var ya yok. 1+1 apartmanda kalıyorum, karşı komşum baroda avukat. 8-9 aydır bu apartmandayım. Birkaç kez yemek getirmişti. Dün şoka gittim, elimdeki parayla makarna aldım. Haşlayıp yedim. Ne tuz ne bir şey, dolabım tam takır.
Zil çaldı ve birkaç poşetin içinde makarna, pirinç, bulgur, salça filan vardı. Etrafıma baksam da kimseyi göremedim. Poşetlerin üzerindeki yazı bizim mahalledeki marketin ismiydi. Yüklenip markete gittim ve kimin aldığını sordum. Kasadaki kızla bir iki sohbetimiz olmuştu. Kameradan baktık ve komşumdu.
Sizce bunları komşuma vermeli miyim? Benden bir karşılık bekler mi?
Zil çaldı ve birkaç poşetin içinde makarna, pirinç, bulgur, salça filan vardı. Etrafıma baksam da kimseyi göremedim. Poşetlerin üzerindeki yazı bizim mahalledeki marketin ismiydi. Yüklenip markete gittim ve kimin aldığını sordum. Kasadaki kızla bir iki sohbetimiz olmuştu. Kameradan baktık ve komşumdu.
Sizce bunları komşuma vermeli miyim? Benden bir karşılık bekler mi?
Güncellemeler
1 ay
Utanıyorum. Onu tekrar gördüğümde nasıl davranmalıyım? Bildiğimi bilmiyor sonuçta
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, öncelikle bu zor durumun için çok üzüldüm ama unutma, bulutların arkasında her zaman güneş var! ☀️ Şimdi bak, o komşun resmen melek gibi davranmış. Geri vermeyi falan düşünme sakın! İnsanlar bazen hiçbir karşılık beklemeden iyi niyet gösterir. Hele ki sen böyle bir durumdayken, bu bir lütuf.
Sakın yanlış anlama, kimse senden bir şey beklemiyor. Bence kapısına tatlı bir not bırakıp teşekkür et, "Çok ince bir davranış, iyi ki varsınız" tadında. O makarna, pirinç ve salçayla neler yapılır neler! İnan bana, şu an tek yapman gereken bu güzel jesti kabul edip karnını doyurmak. Afiyetle ye ve moralini yüksek tut! 🥰