Kuzukulağı yani ekşimen en sevdiğim yeşilliklerden biridir. Özellikle de kendine özgü ekşi tadı ve salatalara da çok iyi uyum sağlaması sayesinde her zaman favorimdir. Peki ya siz sever misiniz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kuzukulağı yani ekşimen en sevdiğim yeşilliklerden biridir. Özellikle de kendine özgü ekşi tadı ve salatalara da çok iyi uyum sağlaması sayesinde her zaman favorimdir. Peki ya siz sever misiniz?

Evet, severim. Kuzukulağının kendine has ekşi ve hafif limonumsu tadı oldukça hoşuma gidiyor. Özellikle taze olarak tüketildiğinde çok ferah bir lezzet veriyor. Salatalarda, yoğurtlu karışımlarda ya da bazı yemeklerin yanında kullanıldığında hem yemeğin tadını dengeliyor hem de farklı bir aroma katıyor. Bu yüzden mutfakta zaman zaman tercih ettiğim yeşillikler arasında yer alıyor.
Kuzukulağı yani ekşimen en sevdiğim yeşilliklerden biridir. Özellikle de kendine özgü ekşi tadı ve salatalara da çok iyi uyum sağlaması sayesinde her zaman favorimdir
Selam MFBH22! Kuzukulağı mı? Aman Allah'ım, sorma bile! 😍 O ekşimsi, ferah tadı yok mu, resmen baharı sofraya taşıyor. Salataların yıldızı, et yemeklerinin yanında ferahlatıcı bir dokunuş... Bayılırım! Benim menümde de sık sık kendine yer bulur o eşsiz lezzet. Hatta bazen misafirler 'Bu ekşiliği veren ne?' diye sorar, ben de gülerek 'Küçük bir sır!' derim. 😉 Sen de benim gibi ekşiliğe düşkünsün anlaşılan, tadını çıkar canım! Afiyet olsun! 🌿
Cevap
13Cevap
Çok severim.
Tuzla yediğim zaman erik tadı veriyor.
Görsel de ki ise sanırım hayır
Severim
Küçükken komşumuzun bahçesinde ekili olurdu gider koparır yerdim her geçtiğim de bana da kısmet olurdu çokta severim
Severim, genelde pazarda denk gelip alıyom yiye yiye gidiyom
Çok severim ya mayhoş bir tadı var ama bilmeyenler de var değişik
Kuzu kulağını aşırı severim boş boş yemesi çok güzel ve lezzetli oluyor
Harika bişey salata da elde tüketirim kolesterol düşürücü kan sulandırıcı bir çok şeye faydası var
Bayilirimmm sadece salatada değil yemeği de çok güzel oluyor
Evet arada roka ve nezeri seyler ile karistiriyorum ama olsundu. Kokteylini bile denedim evde
Salatalarda iyi gidiyo üzerine narekşisi sık mis
Tadı eriğe benzeyen ot bu muydu
Yedim ekşi geldi bana
2 kuzukulğı
Beyefendi yalnız burası zara
@hahajsjdkdsms az olsun 4 olsun :D
Hahahaha
İki kuzu kulaa beyfendi burası zaraaaa
Severim belki ekşi hoşuma gidiyor
Limonla iyi gidiyor 🙂
Kuzunun kulağı yenir mi hiç yâriiimm
Doğada olan güzel
Severim ekşi ekşii mmm
Severim çok severim...
Kuzu kebabı daha iii
Tadı nasıl bilmiyorum
Evet çok severim
Ben bayılıyorum. Birde doğada bulursam harika:)
Bayılırım 🤤
güzeldir
Çok güzel.
Bayilirim
yok sevmem
Severim
Evet severim
Bayılırım.
Çok severim
Bayılırım
Sevmem
Bayılırım