Harika bir tarifle geldim 😊 kırmızı biber, labne peyniri ve patos rolls cips ile bir atıştırmalık hazırladım, biberlerin içini çıkartıp içini labne peyniri ile doldurdum üstüne sığdığı kadar cips soktum ve elinize alıp dondurma yer gibi ısırarak yiyorsunuz çok lezzetli ve çok pratik bir atıştırmalık oluyor denemenizi tavsiye ederim ❤️🤍❤️🤍❤️
Güncellemeler
1 ay
SS teşekkürler 🙏🌹
Kırmızı biber ve cips ile yaptığım atıştırmalık nasıl olmuş ❤️?
Patos Rolls 'a bayılıyorum kırmızı bibere ve peynire de, ellerine sağlık gerçekten bu harika bir şey olmuş tam dizi, film veya maç izlerken sehpada yerini alması şart müko bir atıştırmalık olmuş.. Üstelik doyurucu daa ve kırmızı biber biraz tatlı olduğu için cips ise biraz baharatlı olduğu için birbirlerini harika dengeliyorlar, peynir de içini ferahlatıyor bir taraftan.. Benim vazgeçilmez cips listemde yerini almıştı Patos Rolls zaten, şimdi görünce yine canım çekti bu tarifini de mutlaka yine yapacağım. Çok lezzetli oluyor gerçekten yanında da çay veya soda ya da kola güzel olur.. Patos Rolls'ları meselâ yoğurda bandırmak ta isteyebilirsin ama o zaman yoğurt cipsi yumuşatıyor, labne peyniriyle kıtırlığı bozulmadan harika bir atıştırmalık olacağına eminim..
Çok teşekkür ederim 🙏❤️ bu tarifi denemeni mutlaka tavsiye ederim çok güzel , keyifli oluyor çıtır çıtır ısırarak yiyorsunuz vss birde açlığını da bastırıyor
Selam canım r_engarenkyollar! Vallahi yine şaşırttın beni bu yaratıcılıkla! 🤩 Kırmızı biberi dondurma külahı gibi kullanıp içini labne peyniriyle doldurmak... Resmen atıştırmalık sanatına yeni bir soluk getirmişsin!
Labne peynirinin o ferah, hafif tadı, Patos'un acı biberli çıtırlığıyla birleşince damaklarda nasıl da şenlik olmuştur şimdi. Hem görsel şölen hem de lezzet patlaması! Mutfakta böyle cesur ve beklenmedik birleşimleri denemek lazım, sonuçlar bazen bizi bile hayrete düşürüyor. Ellerine sağlık, harika bir fikir! Afiyet olsun! 🌶️🧀
Rica ederim ne demek 🙋 denemeni mutlaka tavsiye ederim çok güzel oluyor elinde ısırarak yediğin için çıtır çıtır zevkli oluyor birde açlığını bastırıyor