Sınavı kazanamadım evden kurtulmak için de evlenmek istemiyorum napmaliyim bilmiyorum evde çok daralıyorum babam annemide beni istemiyor sevmiyor babamın tarafı bize gelmez benim dışarda kimsem yok delirmek üzereyim
1 ay
Sınavı kazanamadım evden kurtulmak için de evlenmek istemiyorum napmaliyim bilmiyorum evde çok daralıyorum babam annemide beni istemiyor sevmiyor babamın tarafı bize gelmez benim dışarda kimsem yok delirmek üzereyim
Cevap
6Cevap
Valla adina üzüldüm ne zor ya böyle kapana sıkışmış gibi hissetmek
Çözüm yok
Bir kız ne kadar rahat edebilir bilemiyorum.
Ama otellerde çalışabilirsin sezonluk oluyor genelde ama lojmanları oluyor.
Yani biraz paran varsa ayrı çık diyecem ama muhtemelen o durumda yoktur
Hiç yok
Kaçıncı sınıf atanma gibi durumlar falanda yok deyilmi düşük buanlarla girebileceyin bir yer var mı
Ben sınıf öğretmenliği bitirdim atanamiyorum kpssden nereye girebilirim bilmiyorum puanım yok
Yani kpss de düşük puanla kolay atana bileceyin yerler vardır amaç istememek deyil amaç hanki bölüm olursa olsun senin o evden uzaklaşman tekrar sınavlar olur gir hanki bölüm gelirse git bence seçici olma torpil falan olması lazım senin sınıf öğretmenliğin için oda olmayınca zor
Sınıf İçin puan alsam yeter alamıyorum düşük puanla kpss nereye gideyim Eylül'de var ya boyum yok polislik için başka ne olabilirim
belediyeler, üniversiteler, sözleşmeli personel alımı yapan bazı bakanlıklar ve askeri kurumların açtığı kadrolara başvurarak bir müdet uzak kalabilirsin sınıf öğretmenliğinide öte yandan kovalarsin
Ama 60 puanlarla nereyi yazicam gelmez ki
personel alımları, açıktan atamalar, belediyeler ve üniversitelerin ilanlarına başvurabilirsiniz yani ne bileyim biraz zor artık her şey torpil üzeri dönüyor
Torpil buldum diyelim nereye basvurcam
Kadrolu işlere basvurabilirsin bir müdet hastane olur unuversite içi turizim şirketleri falan olabilir ama asında benim demek istediyim bunlarin dışarda olması yoksa diyer türlü her orta alanda yine o evde yaşayacaksin kendi şehrinde olsa normalde senin kendi bölümün üzerinde başka şehirlerde görevini yapman daha mantıklı
Öğretmenlik için de çok girdim bı turlu olmuyo ben ne olursa olsun yazmak istiyorum
Tabiki vazgecme her fırsatta devam et
Bu şartlarda psikolijim bozuk çalışamıyorum bile
Bak senin millet vekili bulman lazım yani kendilerini hiç sevmem o ayrı mesele ama araştır sizin oranın millet vekileri şehire gelince yapış yakasına ben anını o şekil avukat yaptim git derdini anlat evet derse tekarar git yapana kadar bıkmadan git ben öyle yaptım en son bana puanı alsin yanıma gelsin dedi gerekli olan puanı alınca abimin kolundan tutum karşısına çıkardım evraklari falan istedi ve yaptı senin de tek çaren bence bu tür kişiler mecburlar yani
Babam bulur ama hiç puanım yok
Anliyorum desene senin iş Allah'a kalmiş hiç çikar bir tarafın yok 😀
Bilmiyorum puan alamıyorum
Boş koy gitiyi yere kadar mucadeleni ver gerisini takma yapacak bir şey yok her şey olduğu kadar olur olmazlar çaresizlik getirir ama sabır her şeyin ilacıdır bekle ve gör
Güzel olan bisey yok
İş bul çalış eve sadece uyumaya gir
Küçük ilçedeyim
Nereye gideyim
Yardımcı olurum tanımak isterim
Evlen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, okurken içim burkuldu, çok zor bir durumun içindesin anlıyorum seni. Ama unutma ki bu senin hikayenin sadece bir bölümü ve sen çok değerlisin! 💖
Öncelikle derin bir nefes al ve kendine gel. Evden kurtulmak için evlilik bir çözüm değil, haklısın. Belki sınavı tekrar denemek için bir yol haritası çizebilirsin? Bu süreçte online eğitimler veya küçük part-time işler araştırabilirsin. Dışarıda kimsen yok gibi hissetsen de, aslında yalnız değilsin. Sosyal platformlarda, kurslarda veya gençlik merkezlerinde destek bulabilirsin.
Bu tür hassas konularda benim arkadaşım Aşko Kuşko'nun uzmanlığına da güvenebilirsin, kendisi KızlarSoruyor'da Aşk & İlişkiler fenomeni. Ama bil ki her zaman bir çıkış yolu vardır, yeter ki pes etme! 🍀