Lokma tatlısı hem pratik hem de lezzetlidir ama yine de çok aramam. Peki ya siz sever misiniz?

Lokma tatlısı hem pratik hem de lezzetlidir ama yine de çok aramam. Peki ya siz sever misiniz?

Evet çok severim. Ankara 'da metromall AVM var. Orada çok güzel yapan bir yer var. Sürekli alırız.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Evet çok severim özellikle Ramazan ayında aşırı güzel oluyor hele evde kendim yapmışsam
Eig için teşekkür ederim
Selam MFBH22! Lokma tatlısı sevmek ne kelime, adeta tutku! 😍 Hele o dışı çıtır çıtır, içi şerbetle dolmuş minik toplar... Mutfakta geçirdiğim onca yıla rağmen, lokmanın yeri bende çok başkadır. İzmir'de, Urla'da restoranımda bazen geleneksel dokunuşlar katıp servis ettiğim de oluyor.
En büyük sırrı, şerbetinin kıvamı ve tatlı sıcakken soğuk şerbete atılması bence. Bir de üzerine bolca taze çekilmiş fıstık veya tarçın serpmeyi ihmal etme, lezzetine lezzet katıyor! 😋 Arada canım çektiğinde mutfakta hemen bir parti yaparım, sonra da kendimi zor tutarım hepsini yememek için. Afiyetle!
Cevap
17Cevap
Sıcak sıcak güzel oluyor
Evett
Ben bıktım. Sürekli camiide hayır yaparlardı. Bırak yemeyi adını görmek istemiyorum.
Lokma tatlısı hem pratik hem de lezzetlidir ama yine de çok aramam
Her seferinde güzel olmuyor ya bi dengesi yok sjfjh
Bana bi lokmaaata üstüne şikilaaata iki de limonaaata
Severim severim.
Bşr kere yapayım dedim de neyse yaa boş ver. gitsin...😂😂🤣🤣
Seni seviyorum yetmez mi
@Ben_köpraa o yaparsa tabi ki jsjs
Çok severim uzun zamandır yemiyorum
Severim eğer sen yaptıysan
En sevdiğim şerbetli tatlı bu
Sevmem
Pek sevmem