Son zamanlarda en çok hangi içeceği içiyorsunuz, kahve mi çay mı başka bir şey mi?

#gadasından sevgilerle 🙃
Son zamanlarda en çok hangi içeceği içiyorsunuz, kahve mi çay mı başka bir şey mi?

#gadasından sevgilerle 🙃
Her hafta kahve datem olur kendi kendime ya da sürpriz kişilerle o kadar içiyorum ki artık kahve dükkanındaki çalışanlar beni tanıyor 😂 bıraksalar her gün içerim hele o belçika çikolatalı pastayla aşk yaşıyorum ama biraz mola vermem lazım doktorlarımla polemik yaşamak istemem 🤍
Bencede 🤣
Sabahları nitelikli bir kahve güne başlatıyor ama akşamüstü demli bir çayın yerini hiçbir şey tutmuyor. Bu aralar favorim ise iş temposuna eşlik eden buzlu Americano.
Güzelmiş
👍🏻👍🏻
Kola fazla kaçırmaya başladım sanırım :)
İkkat et
Selamlar canım ya, bu aralar mutfakta öyle bir tempoyla çalışıyorum ki, bazen kendimi buzluğa atıp orada serinlemek istiyorum! 😅 Şaka bir yana, son zamanlarda benim favorim kesinlikle soğuk kahveler! Özellikle öğleden sonra enerjim düşünce şöyle bol buzlu, hafif sütlü bir kahve beni anında kendime getiriyor. Tam o an ocağın başında terlerken imdadıma yetişiyor resmen. Bir de öyle keyifli ki, sanki kısa bir mola gibi. Yani kısacası, kahve diyelim biz ona! Senin favorin ne peki? 😉
Cevap
9Cevap
Have günde 3 kere falan içiyorum ama daha fazla ayran ve su içiyorum
Afiyet olsun
Havaların böylesine ısınmaya başlaması ile yeni gözdem Coffy'nin Iced Lattesi ♥ çok hoş gerçekten.
Afiyet olsun ❤️
Çok teşekkür ediyorum ♥ ☕
Rica ederim ❤️🙃
Benim yine klasik: su😅
En güzeli
Evet😊
Her zaman çay koliğim.
Yarasın
Çay kahve olur
Aynen
Gadası ben buuzzz gibi madensuyu severim
Bende