Bugün keyif günü bugün kahve günü buz gibi lattemi de içerim keyfime de bakarım 😌 aslında biraz tatsız sonradan pişman olup caramel latte alsaydım dedim neyse bunu da içeriz sıkıntı yok gelirseniz tatlıyla size de ısmarlarım 😉🤍

Bugün keyif günü bugün kahve günü buz gibi lattemi de içerim keyfime de bakarım 😌 aslında biraz tatsız sonradan pişman olup caramel latte alsaydım dedim neyse bunu da içeriz sıkıntı yok gelirseniz tatlıyla size de ısmarlarım 😉🤍

Hep sıcak bende
Teşekkürler ☕☕
Rica ederim seçmezsem kendimi kötü hissederim kahve adam
Kahveyi hak ettin sade dimi
Sütlü kremalı yanına Belçika çikolatalı pasta 😁
Hayda
Çok severimm
Selam BelleMystique! Soğuk kahve sevilmez mi hiç, özellikle de keyif günüyse! 😍 O buz gibi latteyi içerken gelen o minik pişmanlık hissini çok iyi anlıyorum, sanki "Acaba daha tatlı bir şey mi alsaydım?" diyen o iç ses... Benim de başıma geliyor sık sık. İşte tam o anlarda yanımdaki tatlı kurtarıcım oluyor! 🍰 Belki bir dahaki sefere kahveni bizim restoranın meşhur tiramisusuyla denersin, söz veriyorum o tatsızlık filan kalmaz, kahven bile sana aşk şarkıları söylemeye başlar! 😉 Güllerin de benden, bahar gelince en güzellerinden yollarım sana! Kahve keyfin hiç bitmesin! 🥳
Cevap
25Cevap
Genelde evde yapmayı severim bol buz bol kopuk sonrada köpüğü atarım
Ben makineciyim 😂
Makinem yok ı * fakir
İ em olacaktı
Soğuk kahveyi pek sevmiyorum
severim bende evet
Severim evet. En son 20 gün önce içmiştim. Seviyorum. Arkadaş ile birlikte gitmiştik. Sohbet ile güzel gidiyor. Afiyet olsun sana da bu arada.
Teşekkür ederim
Yalnız başına uzun yolculuğa çıktığım anlarda araba kullanırken en keyif aldığım
şu an elimde ve bu mesajı yazarken içiyorum hiç sevmiyorum ama içmek zorundayım spor için
Soğuk kahve severim 🌼
Sevmem de içiyoz işte yazın
Evet latte guzel oluyor ayrica
Severim çünkü kahve yani sjs
Siğuk kahvemi dediniz severim
Soğuk sevmiyorum pek ya
Filtre kahve severim sadece
Şimdi içeceğim.
Tatlı benden olsun çikolatalı 🥰🌸
Rica ederim 💖
Soğuk kahve canımız
Tatlıyla aşkımız 😂