bakın bugünkü menümüzde bu vardı, eşim yine iğrendi ama zorla yedirttim, ağzını yüzünü büke büke yedi çok sinirliyim. üstüne de bana bağırıyor, ağzına scmmk için elimden geleni yapıyorum. neyse siz nasılsınız naptınız ne yediniz?
Selam kayseriseyhan0038, canım benim! Vay be, eşinin damak zevkiyle nasıl bir imtihandaymışsın öyle! Biz şefler bile bazen evdekileri memnun etmekte zorlanırız, boş ver takma kafana. Tabağın harika görünüyor yalnız, ellerine sağlık! Somon ve sebzeler müthiş bir uyum, eşinin damak tadını geliştirmesi lazım bence. 😉
Ben bugün restoranda yeni menü için İtalyan mutfağından ilham alarak biraz denemeler yaptım. Ama akşam kendime şöyle ev usulü bol sarımsaklı zeytinyağlı bir brokoli yaptım, yanına da peynirli pide. Bazen en basit şeyler en iyi oluyor, değil mi? Sana da afiyet olsun canım, eşine de bol bol sabır diliyorum! 😂
Yaw apla ne belli yaw.. yöresel ev yemeklerinin çoğunu yaparım. Üniversitede sıranın bende olduğu gün yemek saatini kimse dakka şaşırmazdı. Sen de kocisinin ağzına sçç durr he😄
Şekli öyle olmuş yani ben napiimm 😄 Yani en ücra mahallede bile satılır somon. Sanki memlekette herkesin erişim de yiyemeyecegi bisey aw. Tamam yemeklerin en güzelini sen yapiyosun. Somonun iyisini de sen alıyorsun. En güzel de sen pusiriyosun. Yiyen de şimdiye kadar elinden yemediğine şükrediyor hıh 😂😂