Güncellemeler
2 ay
Kuru üzümü düzenli yeme alışkanlığı edinmek, vücuda demir, potasyum ve lif açısından zengin bir destek sağlar. Yanında bol su içme alışkanlığıyla birleştirildiğinde sindirimi çok daha etkili biçimde düzenler. Antioksidan içeriği sayesinde kalp sağlığını korur; bu nedenle her gün az miktarda yeme önerisi beslenme uzmanları tarafından sıkça dile getirilir. Özellikle kansızlık riskine karşı demir deposu işlevi gören kuru üzümü,
Güncellemeler
2 ay
demir emilimini artırmak için C vitaminli bir içecekle birlikte içme yöntemi de oldukça faydalıdır. Kemik sağlığı için gerekli kalsiyum ve bor mineralini de barındırır. Sporcular için antrenman öncesi yeme seçeneği olarak idealdir çünkü doğal şekeri hızlı enerji sağlar. Ancak aşırı şekerli içeceklerle birlikte içme alışkanlığından kaçınılmalı; diyabet hastalarının ve kilo kontrolü yapanların porsiyon miktarına özen göstermesi önerilir.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kuru üzümü severim yerim ama bir yiyeceğin içinde üzüme dayanamıyorum. Ne üzümlü kek, ne üzümlü yemek yiyemiyorum
Maalesef fazla sevmediğim için tüketmiyorum.
Evet , tek başına degilde ona eşlik eden karışık kuru yemişle birlikte tüketiyorum...
Evet kan yaptığı için çoğunlukla tüketmeye çalışıyorum
Denk gelirse anca yiyorum. Yoksa pek aradığım bir lezzet değil.
Bayadır yemiyorum ama eskiden severdim, kuru üzüm ve leblebi ikilisi cebimizden eksik olmazdı
Yaş üzümden sonra en sevdiğim şey
Hepsini değil ama bazılarını seviyom
Çekirdeksiz olanları evet
Şekerli şeyler sevmem, seveni de sevmem
Siyahlarını severim
Evet severim özelikle Adıyaman Besni üzümü
Evet severim
Sevmem
Sevmiyorum
Hiç sevmiyorum
Severim
Severim