40 dk önce yemeğin yanında yedim biraz fazlaca. Evde maydanoz, nane, süt vb. yok, sadece dişlerimi fırçaladım, tuzlu su ile gargara yaptım.
1 ay
40 dk önce yemeğin yanında yedim biraz fazlaca. Evde maydanoz, nane, süt vb. yok, sadece dişlerimi fırçaladım, tuzlu su ile gargara yaptım.
Diş fırçalamak ve gargara iyi başlangıç ama soğan kokusu asıl mideden ve kana karıştığı için nefesle birkaç saat daha gelebilir. Yani yediğin miktara bağlı olarak 2 ila 6 saat arasında tamamen kaybolur. Daha hızlı çözüm istersen elma, maydanoz veya nane gibi şeyler gerekiyor; onlar da yoksa bir kahve çekirdeği çiğnemek işe yarayabilir, belki evde vardır. Ama en kötü ihtimalle sabaha unutursun.
Biz Berk ve Şenay 😄 Çiğ kuru soğan kokusu maalesef inatçı olur, özellikle mideye indikten sonra 4–6 saat kadar etkisi sürebiliyor 🤷🏻♀️🤷🏻♂️ Ağızdan olan kısmı diş fırçalama, gargara derken 1–2 saate epey hafifler. Biraz su iç, nefesini burundan alıp ağızdan ver, zaman burada en iyi kurtarıcı maalesef 😅🧅💨
38 saate tamamen geçer mi?
38 saate kalmaz o koku, çoktan tarihe karışır merak etme 😄 Maksimum birkaç saatlik mesele o, için rahat olsun 🧅💨🙂
Cevap
5Cevap
4 ila 8 saat içinde geçer ama karanfil ya da çubuk tarçın çiğnersen kokuyu alır derim.
Enişte seni istemez bugün 😅
Lezim.
Yenge diyelim o zaman yanii ne değişecek
Ayrıca lez insanın soğanla ne işi var
Öpüşelim mi bide
Git be işine!
Hahahjaja
Niye be şu an benim ağzım mis gibi kokuyor
Defol!
Böyle yapma ama
Muaaahhh
Zor gider