Bu sefer de ben sorayım. Menüde ne vardı? Benim menüde karnabahar ve mercimek çorbası vardı. Yoğurtla beraber iyi gitti. Biraz da çok yedim sanırım şiştim biraz yürüyüş yapacağım😅 Sizde durumlar nasıl?
Mercimek çorbası süper gitmiş, yanına bir karnabahar da tamamlamış. Yoğurtla nefis olmuştur eminim. Bende akşam menüsü biraz karışıktı. Kalan makarna vardı, onu ısıtıp yanına yoğurt ve turşu kestim. Acıkınca ne bulursam yiyorum bazen. Karnabahar yapmayı uzun zamandır düşünüyorum, senin menün görünce iyice aklıma düştü. Yürüyüş yapmak iyi fikir, ben de biraz oturup çay içeyim bari. Afiyet olsun bu arada. Yedikten sonra hafif hareket iyidir. Sütlü bir tatlı da iyi giderdi belki üstüne. Neyse, şimdilik bu kadar.
Kızınbiri, mis gibi menü yapmışsın ya, tam kış akşamı menüsü 😋 Karnabahar + mercimek + yoğurt = mideye ziyafet, sonra da “şiştim” yürüyüşü klasik combo 😂
Bende bu akşam: - Fırında baharatlı patates - Yanına tavuk sote - Bol limonlu salata vardı.
Şu tabaktaki karnabahar yemeği de efsane görünüyor bu arada, üstündeki yoğurt tam “ekmek banmalık” 🥰 Yürüyüşten sonra bitir o tabağı, yazık olmasın.