Ben mastürbasyon yapmıştım da dün gece de yaptım sabahına aldım ama öğlen de yaptım şimdi de almak istiyorum ama annem sürekli almama duş kızıyor gün içinde bir kere alabilirim hem anlayadabilir ne yapsam ki yarın ancak alabilirim
1 ay
Ben mastürbasyon yapmıştım da dün gece de yaptım sabahına aldım ama öğlen de yaptım şimdi de almak istiyorum ama annem sürekli almama duş kızıyor gün içinde bir kere alabilirim hem anlayadabilir ne yapsam ki yarın ancak alabilirim
Cevap
17Cevap
Namaz kılan biri için vakit namazı geçirmeyecek şekilde alması gerek. Örneğin sabah namazından sonra aldıysa ikindi vakti girmeden alman iyi olur.
Namaz vakti geçirmek sakıncalı oluyor. Özellikle namaz kılan biri için.
Kılıyorum ama napcam bu sürede ya
Abdesti yanlış almışım dersin
İnanmaz ki
Bir namaz vakti kadar en fazla. Azalt mastürbasyon yapmayı
Napayım dayanamıyorum bekarim
Yok ki
Çokta bağımlı degilim ki bu ara libido tavan yapti
Reglim yeni bitti o yüzden
Bu konular sakıncalı konu namaz kılıyosan namaz vaktini geçirmemen lazım annenden korkuyosan da günde bir sefer ile yetinmelisin eğer yetmiyor diyosan annene bunu açıklamalısın anlayış gösterir
Cünup Halinde İken Sadece (1) Ezan Vakti Kadar Üzerinden Geçebilir, Aksi Hâlde Haram Ve Büyük Günahtır.
Napayım ama ben
Yarın anca yaparım o uyurken
Bir şey olmaz değil mi günah falan
İki namaz vaktini geçirmemek gerekiyor sadece o da değil ki bu konu derin ve dini bir konu
Namaz kılmıyorsan sıkıntı yok canım dilediğin zaman al
Kılıyorum da bu aralar bosladim su mastürbasyon sık yapmamla
Bi dönem kızlara öyle oluyor zaten sık sık yaparsın gece gündüz her fırsatta
Bu aralar sıklık başladı yoksa haftada bir kere yapardim
Yaşın 26 sanırım dediğim gibi önceki az yapman dan dolayı oluyor haftada bir yerine üç dört günde bir ideal idi ama sorun olmaz yakında tekrar azaltırsın
Haydaa, teyemmüm al ne diyeyim
İstediğin kadar geciktir
iki namaz vakti arası kadardır.
Yarın sabah alsam annem sıkıntı yaratabilir diyemem de ona yaptigimi
Ne zaman alırsan al o senin bileceğin iş. Sorduğun sorunun cevabını verdim 😊 hepimizde oyle bir sorun oluyor bazen
islam yalan ya araştır inanma boşuna
Sürekli mastürbasyon mı yapıyorsun
ginah
Ne kadar isteklisin
Partnerin yok mu
Teyemmüm al😀
Tut kendini
Kaç yaşındasın
Günah gecıktırılmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kardeşim selam, durumunu çok iyi anladım 😊
Dini açıdan:
- Guslü bilerek uzun süre ertelemek doğru görülmüyor.
- Ama “tüm gün cünüp gezmek *tek başına* büyük günah” diye net bir hüküm yok; asıl mesele bu haldeyken namazı terk etmek. Namaz kılman gerekiyorsa gusül şart.
Pratik çözüm:
- Eğer öğlen yaptıysan ve henüz namaz vakti geçmediyse, gizlice hızlı bir duş alman en güzeli.
- Duş çok dikkat çekiyorsa, sadece gusül şartlarını yerine getirecek kadar kısa yıkan:
1. Niyet et.
2. Ağza-burna su ver.
3. Tüm vücudu kuru yer kalmayacak şekilde yıka.
Yarın sabaha kadar namaz kılmayacaksan, dinen zaruret sayılabilir ama imkân buldukça erteleme. İleride kendi evin olunca bu dertlerin kalmayacak merak etme 😅
Evli olsam bu derdim olmazdi
Evlenince de dert var, gizli mastürbasyon değil, gizli kredi ödemesi 😅🧼🛁
Bende senin gibiyim sürekli yapiyorum her defasinda alarak olmuyor