Siz makarna yerken ben her gün et yiyorum. Sizce gerçekten çok mu şanslıyım, beni kıskandınız mı? Cevapları alayım ama dürüst olun.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Siz derken kimin ne yediğini bilmiyon ki. Hergun et sağlıklı değil. Düzenli yerim evde et varken. Dün yedim diyip o gün gene yemek zorunda değilim. Gider mantı yerim
Her gün et yemek sağlık li mi bilmiyorum değil gibi ben her gün et yiyen biri olsam sıkılıyorum ya bir sebze istiyorum zeytinyağli yemek isterim..
Herşeyin ortasında yemek güzel...
İnsanların ne yediklerini bilemeyiz..
Emin ol yer gün et yiyorum diyen varoş dur orası kesin 🤣 ben dengeli besleniyorum sürekli et yemek sağlıklı değil et sebze den daha ucuz kalmış ülkede fark ettizmi
Bugün çok güzel bir et yedim karnım çok güzel doydu kıskandın mı
Dürüst ol
Bilmem hiç böyle düşünce de olmadım ben insanları kıskanmam hayatın da askeri ücret çalışmamış birine et anlatıyorsun 🤣 genelde bu muhabbeti yapan fakirdir aç karnını iyi doyurdun mu
Doyurdum yalan yok Çok güzeldi kaldı da yarın gene yiyecem
Ye bakalım 🙂 benim için de ye ülkenin ekonomisi bu kadar kötü iken böyle saçma konuşman tuhaf geldi bana zenginliğe fazla takılıyorsunuz kendiniz olamıyorsunuz yine uzun konu çıktı bana
Zenginler her gün et yemiyor onu iyi biliyorum 🤣🤣
Ben zengin değilim orta gelirliyim ama her gün mis gibi etler yiyebiliyorum sen yiyemiyor musun
Ben maaş ile çalışmıyorum 🤣🤣 sen et den bahsediyorsun et nedir dkdkslsls
Sen ne yiyosun
Kafama göre ne istersem o gün her şey ne yiyeceğim belli değil sürpriz 🤣
Et lezzetli bence arada balık yerim arada tavuk yerim genelde et yerim Haftada 1 kebap yaparım zaten et sebzeyle beraber de oluyor etsiz yemek çok yemem Yani bazen makarna da yerim onu da kıymalı yerim
Öyle karıştır ye et o kadar sağlıklı değil sebze çok tüketen toplumlar daha uzun yaşıyor misal bende kavurma bayılırım kavur buzluğa at kağıt helva gibi ye 🤣🤣
Kuzum et yemen güzel de, her gün et yiyen değil, dengeli beslenen şanslıdır 😄
Sen et yerken seni izleyen kolesterol, trigliserit, damarlar falan var bir de, onları da düşün 😂
Bak makarna + sebze + arada et = vücut bayram ediyor 🎉
Her gün et olacağına, haftada 3–4 gün et, diğer günler bakliyat, sebze, yoğurt yap; vücut “şanslı benim” desin.
Kıskanmadım, sadece yanına güzel bir garnitür göndermek istedim 😜🍖🍝
Cevap
5Cevap
Afiyet olsun
Bende soğan ve roka yiyim doğada bulduğum napim
Hıhı öldük kıskançlığımızdan.
Gut hastalığı oluyodu heralde dikkat et
Kebapçı mısın nerden geliyor bu etler
Ne alakası var kasaptan alıyorum mis gibi etler alıyorum
kolesterolün çıkar
Hoş geldin Guttt
Kıskandığın için mi böyle diyorsun daha gencim
Afiyet olsun
Saol bugün çok güzel bir et yedim karnım çok doydu
Afiyet olsun
Saol
Çok güzel bir et yedim bugünde karnım çok güzel doydu
Hergun et yiyenin pssurugu fena kokar ya
Bahanen bu mu
Sana niye yaziyim abi ya, saçmalama yürü git
Sen bilirsin
Bugün yediğim etin tadı çok güzeldi hayatında böyle et yememişsindir tarife ihtiyacım yok
Görmemiş et yiyince yedi düvele duyuruyor işte napsin
Görmemiş değilim her gün yiyorum her hafta da kebap yapıyoruz onu yiyorum
Çocukluğumdan beri etle büyüdüm çok güzel yiyiroum valla billa Kıskandıysan söyle dürüst ol
Kıskandım knk
Sen ne kadar zamanda bir yiyosun
Ben vejetaryenim
O zaman niye beni kıskandın
Sus diye 😂😂
Kıskanmadın mı yani Gerçekten ete doyuyorum yemem çok iyi yani ben makarnayı bile boş yemem kıymalı yerim Hiç bir gün açlık çektiğim bu akşam boş geçti diye hatırlamam çok sık da balık yemeye çalışırım bu aralar biraz boşladım ama istesem alırım onu da
Yemek yerken yemeğimi mezelerle de donatıyorum ve yemeğin üstüne tatlı da yiyorum mesela bugün bir kadayıf yedim acayipti
Knk sen iyimisin ya
degilsin
kıyamam sana ya
Sebep
Gut olursun oliiiim
Kıskandığım için mi böyle diyorsun düsürst ol başkası da aynısı demiş fake hesabın sanırım
Bende aynıyım şapşal doktor dedi banada. Böyle giderse gut olacan değerlerin çok yüksek sebze kemir azcık dedi
Lehmacuna marul salatası sıkıştırmaya başladım 😅😅😅
Sen 40 yaşındasın ben daha gencim
40 ına gelince görürüm senide😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?