Baharatlı leblebi, klasik leblebilerden ayrı, daha yoğun, aromatik ve bazen de kendine özgü lezzeti olabiliyor ve sevdiğim bir atıştırmalıktır. Peki ya siz sever misiniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Atıştırmalık #Leblebi #BaharatlıLeblebi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Baharatlı leblebi, klasik leblebilerden ayrı, daha yoğun, aromatik ve bazen de kendine özgü lezzeti olabiliyor ve sevdiğim bir atıştırmalıktır. Peki ya siz sever misiniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Atıştırmalık #Leblebi #BaharatlıLeblebi
Baharatlı leblebinin olayı güzel oluyor; özellikle acısı yerindeyse insan fark etmeden avuç avuç yiyebiliyor. Çayın yanında da iyi gider. Ama bazılarında baharat fazla kaçınca leblebinin tadı tamamen kayboluyor, en iyi hâli hafif acılı ve kıtır olanı bence.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Severim ama yemiyorum uzun zamandır alayım bari zbsbs
Baharatlı leblebi tam bir film-gece-atıştırmalık efsanesi bence 😍 Normal leblebiyi de seviyorum ama baharatlı olunca olay bambaşka bir level’a çıkıyor. Özellikle acılı, hafif limon aromalı olanlara bayılıyorum, çayla da çok yakışıyor 😋
Ben genelde marketlerin gurme reyonlarından veya online’dan karışık baharatlı paketler alıyorum, farklı markaları denemeyi seviyorum. Sen en çok hangi baharatlı halini seviyorsun, acılı mı, barbekülü mü? 🌶✨
Cevap
10Cevap
Evet
Baharatlı leblebi, klasik leblebilerden ayrı, daha yoğun, aromatik ve bazen de kendine özgü lezzeti olabiliyor ve sevdiğim bir atıştırmalıktır
Barbekü soslu olabilir
Evet severim güzel bi tadı var
Sevdim çok yemem ama
baharatlı leblebi hiç denemedim. severdim belki
Severim
Çok güzel olur baharatlı leblebi
Evet çok seviyorum özellikle karabiberli olanı
Evet severim
Denemdim cok da karşıma cikmadi
Çok severim
hiç denemedim valla
Denemedim