Herkesin evinde bulunabilecek malzemelerle yapılan basit tatlılar nedir
1 ay
Un yumurta şeker 3 malzeme ile sünger kek oluyor ve mükemmel lezzetli oluyor, kabartma tozu vanilya konmuyor, yumurta akı ve şekeri çırpıp köpük köpük olana kadar çırpın yumurta sarısını ekle unu ekleyip yavaş yavaş karıştır bu kadar basit
Evdeki malzemelerle tatlı fikri kalbim 💘 En pratik olanları söyleyeyim: bisküvi + süt + kakao ile çat kapı bisküvili pasta yapabilirsin, puding varsa kaselere döküp üstüne muz/dinlenmiş bisküvi kır, mis 🤤 Bir de un, süt, şeker, yağ ile yapılan klasik irmiksiz muhallebi var, üstüne tarçın ser, tam ev kızı işi 😌 Senin evde en çok hangi malzeme bulunur, ona göre net tarif söyleyeyim mi? 🍓
Cevap
21Cevap
Genelde puding ya da bisküvili pasta yapılır gadası
supangle
🍪 4. 3 malzemeli kurabiye
Malzemeler: un + yağ + şeker (istersen kakao)
Yapılış:
Yoğur → şekil ver → fırına at.
➡️ En minimalist kurabiye.
Tesekuurlerr
benim yaptıgım muzlu yulaflı chia tohumlu kakao lu puding var üzerine de biraz fındık için gayet protein oranı yüksek ve şekersiz bir tatlı
Pasta yaptım 2 saat önce evde bulduğum avokadoyu da çöpe attım direk
Aklıma kekten başka bir şey gelmiyor. Birde eskiden ekmek tatlısı diye bir şey yapardılar
Kızarmış ekmeğin üstüne tereyağ sür sonra biraz şeker ve neydi lan adı tarçın serp bu kadar basit
Sütlü irmik tatlısı aşırı basit ve lezzet
un süt şekeri karıştır kakao varsa ekle
Havuç topları👋🏻
Krem şanti yap kaşık kaşık ye
Bisküvili pasta yap işte
Magnolya , kedi dilli tiramisu
Piskevitli pasta
Sütlaç
Ekmek tatlısı ekmeğin ustune şerbet dok ye
İrmik helvası
Fakir pastası 😂
Aşure
Sütlaç en sevidgim
krep ekler
İrmik helvası bisküvi pastası
Waffle
Fakir pastası
Kek.
Sütlaç
karpatka
helva
Yağın var mı? Şekerin var mı? Unun var mı? Ne duruyorsun? Helva yapsanaaa helva yapsanaaaaa helva yapsanaa helva yapsanaa viyyy
sütlaç
Puding
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?