Nebe 33/ Şüphesiz takvâ sahipleri için umulanı buldukları yer, bahçeler, üzüm bağları, göğüsleri tomurcuk gibi kabarmış yaşıt kızlar, içki dolu kâseler vardır.
Nuri muri yok hiçbir ayette 🤣
Nebe 33/ Şüphesiz takvâ sahipleri için umulanı buldukları yer, bahçeler, üzüm bağları, göğüsleri tomurcuk gibi kabarmış yaşıt kızlar, içki dolu kâseler vardır.
Nuri muri yok hiçbir ayette 🤣
Badılcan tarlası filan vad edilmiyor mu ben dinlere inanmıyorum ya 🤣 6 karı almak mış bir yürü git işine türküm tek eşliyiz Suriyeli mülteci kavim değiliz dünya da hep boş beleş kavimlere peygamber gelmesi saçma hadi gelsin biri de deniz yarsın göriyim müşrikler şeytanın çocuklar olmuş din din diyenler göktenriciyim tek tanrı var dinler olmuş futbol takımı gibi kimin neye inandığı da umurum da değil ama işin için de ahlaksız olunca delleniyorumYapay zeka din yazdır yeni bir din ona inan cennet gitme olasılığın daha yüksek olur bana sorarsan dinleri salla vicdanını dinle
Bu dünyada eşini aldatan. Her türlü ahlaksizi yapan huri olcak sanması komik. Kur'an da ona inanıyorlar ama bu dünyada zinaya inanmıyorlar mesela gel buradan yak. ya da zina kadına günah erkeğe değil sansn tonlarca çöp var
Hurilerle sevişeceğine inanan bir ton aptal insan var ya mitolojilere inanıyorlar 🤣
Zaten cahilin tek. umudu kendi kafasına inanmaktir
Konu çok derin, sen olayı çok güzel tiye almışsın 😂 Şimdi bak, Kur’an’da erkek için huri anlatımı daha belirgin, kabul. Ama klasik tefsirlerde hurilerin “cinsiyet üstü” varlıklar olduğu, yani sadece erkeğe değil, cennete giren herkese lütuf olduğu da söyleniyor.
Bir de Kur’an mantığı şu: “Orada canın ne isterse var.” (Fussilet 31, Zuhruf 71 falan) Yani kadınlara da haksızlık yok 😉 Sen takvayı kap, cennete gir; detay menüyü orada görürüz biz 😂
Cevap
20Cevap
Ben cennette gideyim peygamberimi göreyim yeter bide Rabbimin o gül cemalini göreyim yeter başka bir şey istemiyorum
Kocan hurilerin üstünde ceviz kırarken mi 🤣
Var var. Kuranın ilk sayfalarından birinde geçiyor size orada sşler vardır diye. Yani tek erkeklere huri yok bize de olacak
Hangi sayfa mk 🤣
Normalde bakar ve size ayet sırasını söylerdim memnuniyetle ama üslubunuz çok yanlış yakıştıramadım
sen Cennete git gerisini düşünme. Allahın senin için yarattığı ne güzellikler ne zevkler tadacaksın
Tamamdır sana da bani versinler eğer kesmezse sana znci Ben ısmarlayacağım
Cennet kerhane midir ey müselmal
Size gılmanlar var diamondtema gibi görünümlü
Gılman sizede varda Gılman tepsiyle şarap sunacakmış
Aslında o dönemin diline göre bu şekil çıkıyor tabi daha bilgili birine sormak lazım
Vardir bizede nuriler falan sonuçta ne istersen olacakmış
Hangi ayette var Nuri kanka?
Âyette vardır demedim canım vardır bizede diyorum ahahah
Yok işte kanka
Cennettw ne istersen olmıcak mı belki ben kaslı maslı erkek isticem alla alaa
En son evli olduğun adam var başka yok
Kabul etmiyorummm onun bir sürü karısı olcak bizim sadece bi tane mi
Evet
Ömer Çelik Meali “Biz dünya hayatında da, âhirette de size dostuz. Cennette canınızın çektiği her şey vardır; orada istediğiniz her şey sizindir.”
Fussilet 31
Kanka bizzat size tomurcuk memeli huriler varmış bize ayetlerde hiç bir şey yok ayrıca bu ayette erkeklere özel
Azra olmuş kadın der ayette * ayrıca neden erkeklere özel? Ayetin neresinde öyle yazıyor
Kadın nerde yazıyor kuranı okursan her şey sizinle ilgili bizde ise kocanıza itaat edin başka bir şey yok
Kuranı okudum ve ayrica kadın erkek diye belirtmemis ayette ee sen nasıl sadece erkek diyorsun?
Nebe 33'te bizzat erkeğe huri verilirken kadına böyle bir şey yok zaten tefsirlerde kadınlar son kocasına verilecekmiş senin karını nuri * ister misin
Bak güzel kardeşim , ayetin mealinde orada istediğiniz her şey sizindir diyor daha neyini anlamamak istemiyorsun? Ayrıca kadınlar son kocasına verilecek diye nerede yazıyor? bir nass mi tefsir
Konuyu saptırdimmi bilmiyorum ama öyleyse özür dilerim lütfen sende konuyu dağıtma.
Çünkü onu yazan arap, nasıl işine geldiyse öyle yazmış kuranı.
Kesinlikle
Aferin akıllı ve bilgili hatunsun. Senin adını külyutmaz koydum bundan sonra.
Aman nurinin de gözü kör olsun burdakilerin de dünyadakinden bıkmışım bi de ordakiyle mi uğraşacam
cennet denen yer olsa ne kadar sıkıcı olacagını sen düşün.
Bize de işte onlar var
Ne var
Normal erkekler kvvkkvgo
Gel senle anlaşalım sen huri olursan seni ben şapcam
Kadınlara da Nuri varmış
Kim diyo?
Aslında orada mevzu kadın değil
Ney mk ney
Şu tavıra cevap verilmez
Sana bayılana kadar basmak vardı şimdi
Sana da çok şey var :)
Tombul tâşak var sana
Nuri bile yok , kıllı tarikatçılar var
Cennette kötü yolamı düşeceksiniz yok size bir şey
Erkekler her daim kötü yolun yolcusu
Size de nuri var. 40 erkek gücünde ama 1 adet
Erkeklere huri, kadınlara nuri
Hangi ayet?
Ne ayeti ya espri yapıyorum.
Bu işleri öbür dünyaya bırakan biri değilim.
Kalın penisli nuriler olabilir
Öyle bir ayet yok
Olmasını tercih eder miydin
Cenette gireceğin garanti mi sanki
İnanmadığın halde ne bu merak ;)
Bu nasıl üslup bu kuranda mi yazıyor simdi
Gılman var sana.
O sizede var 😂
Çok kıskançsın :)
Çok saçma
Sınırsız güzellik
Sizede blacked