Rüyamda kocaman bi eve giriyorum, malikane gibi ama içinde ayrı ayrı daireler var. Dairenin birinde tanıdığım oturuyor, bi bakıyorum diğer daire boş ve evin içinden eşyalar almaya başlıyorum ama bu eşyalar tam da benim seveceğim şeyler; pembe bi kar küresi, çok şaşalı bi çanta aynası, küçük el aynası yani, bi tane kutusu açılmamış Barbie bebek. Ama Barbie bebeği aldığım çekmecede bir de Kur'an-ı Kerim ve tesbih var. Ayna ve kar küresini cebime koyuyorum, Barbie bebek kutusu elimde. Sonra o malikane gibi olan yere bir anda kasvet çöküyor, direkt oradan yanımdaki kişi ile kaçıyoruz acele bir şekilde. O malikanenin bahçesinin dışında 4'lü masalı banklardan var, yerler orta derece karlı. Sonra yanımıza doğru simsiyah giyimli bi adam geliyor; altında siyah tayt gibi bi şey, onun üstünde tütülü bi etek, o da simsiyah, üstünde de yine üstüne yapışan simsiyah uzun kollu. Adam o kadar korkunç ki, yüzü falan kötü enerjili bir varlık, bize doğru geliyor, bi şeyler diyor ama anlamıyorum asla; "Burada ne yapıyorsunuz?" falan gibiydi herhalde ama çok korkunç şekilde. Felak ve Nas suresi okuyunca adam bizden uzaklaşıyor, okumayı kesince bize doğru koşmaya çalışıyor. Sonra Ayetel Kürsi'yi tam okuyacakken birden üzerime doğru koşmaya başladı, arkadaşım sola, ben sağa doğru koştum ama beni yakaladı, suratını bana yaklaştırdı. Sonra rüya içinde rüyadan uyandım, uyandım sandım ama rüyaymış. Babaannemin evindeyim, duşa gitmek için direkt duşa koştum, halam bizdeydi, annem, babam, babaannem, sonrasını hatırlamıyorum; o da rüyaymış.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer