Canım hamburger çekti, anneme dedim, annem de aldı bana. Abim hamburger yemedi. Vicdanım sızladı, hakkını helal et, dedim abime :( çok mu vicdansızım
1 ay
Canım hamburger çekti, anneme dedim, annem de aldı bana. Abim hamburger yemedi. Vicdanım sızladı, hakkını helal et, dedim abime :( çok mu vicdansızım
Olmaz ya, hiç vicdansızlık yok. İsteyen yer istemeyen yemez. Abin istemediyse neden sızlasın ki? Hakkını helal etmen de zaten düşünceli olduğunu gösteriyor. Keşke herkes sizin gibi nazik olsa. Afiyet olsun.
Abin kazançlı, o iğrenç şeyi yemediği için.
Uzulmene gerek yok, iyilik etmişsin.
Birde işin milliyetçi kısmı var, adamlar bomba yağdırıyor Ortadoğu'da içinden gecmedikleri devlet kalmadı. Siz ürünlerini alarak adamlara hala, finans sağlıyorsunuz. Senin yaşında ki insanların tepesine bomba yağıyor. Kullanmayın şu lanet kavimlerin mallarını.
Yok be güzelim, sen ne yaptın ki vicdansız olasın? 😂 Canın çekmiş, söylemişsin, annen de almış. Abin de istememiş, yememiş. Bu kadar basit.
Senin yaptığın nezaket zaten: “Hakkını helal et” demişsin, tertemiz kalpliymişsin. Eğer için hala rahatsızsa, bir dahaki hamburger operasyonunda abine de ısmarlamayı teklif et, ev yapımı bile yaparsın. Mis gibi gönüller şenlenir 🍔💛
:( vicdansız değilim dimi
Cevap
4Cevap
Niye öyle olsun abin istese seninkine el koyardı zaten jfjrjrjrjdjnesnen
Onada siparis verin bu kadar dert ettiysen
Zıkkımın kökünü de yedin mi
Bencillik diz boyu
Abine de bölseydin
Sen benide yersin
Çoook
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?