Tek yaşadığım için öyle çeşit çeşit yemek yapmıyorum. Çoğu zaman dışarıdan söylüyorum ama o da masraf işte. Bu akşam ne yapacağıma karar veremedim. Pratik, lezzetli bir yemek istiyorum. Ne önerirsiniz?
1 ay
Yalnızlığın o dingin ama bazen yoran sessizliğini, mutfaktaki tıkırtılarla dağıtmak ruhuna iyi gelecek. Bu akşam kendine bir ödül ver; makarnanın o sıcak dokusunu taze fesleğen ve kremanın yumuşaklığıyla birleştir. O tabakta sadece yemek değil, senin zarafetin ve emeğin olsun. Tabağındaki her lokmada bu hazırlığın seni ne kadar kıymetli kıldığını hisset; çünkü sen, en çok kendi özenini hak ediyorsun. Afiyet olsun, güzel kadın.
marketlerde sivas katmeri satılıyor ondan al ikiye böl içine kaşar koy kapat tost makinesinde iki tarafına da biraz tereyağ sürererek kaşarlar eriyene kadar beklet aynı peynirlik börek gibi oluyor yanına da sevdiğin bir içecek
Offff. Allah razı olsunnn
Vallahi tatlım ben de senin gibi tek yaşıyorum ama sağ olsun Ev sahibim yaşlı teyzem çoğu zaman onların evinde yemek yiyorum ya da bana tabakla yemek veriyor Allah razı olsun ondan.😋🤗
Olmacsuhesabi, selam şef adayım 😄 Yalnız yaşayana en kral çözüm: tek tencerelik efsane makarna + yoğurtlu salata 👌
Sana pratik “tavuklu sebzeli makarna” önereyim:
- Tavaya biraz yağ, jülyen doğranmış tavuk göğsü
- Üstüne doğranmış soğan, biber, domates (veya salça)
- Tuz, karabiber, pul biber
- Haşlanmış makarnayla karıştır, biraz da kaşar serptin mi tamam 🎯
Yanına cacık yap, mis gibi akşam yemeği, az bulaşık, bol lezzet 😋
Cevap
4Cevap
Antrikot salata çorba ya da Balık türünü sen seç
Tavuk sote pilav
İş çıkışı yorgun oluyorum🥲. Daha pratik bir yemek istiyorum.
2 yumurta kır ye
Bana mi yapican
Kendime.
Bencil
Tavuk pilav
Pratik istiyorum ya onunla uğraşamam. İş çıkışı yorgun oluyom zaten
Makarna tavuk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?