Kizlar soruyor gibi değil mi reels fksk

Kizlar soruyor gibi değil mi reels fksk
Dürüm döner benim için vazgeçilmez. Çünkü pratik, doyurucu ve her yerde bulunuyor. Üstüne bol limon sıkıp yanında da ayran olursa tadından yenmez. Dışarıda yerken de içeride kadar tatsız olmuyor. Mekan fark etmez, iyi bir dönerci buldum mu artık her gün yesem sıkılmam. Diğer yemeklerde heves kaçıyor ama dönerde öyle değil.
Özellikle tavuk dürüm yemek için gidiyorum dışarı ama kebap türleri de favorim. Kebap türlerini şantiyede veya evde de yaptığımız için tavuk dürüm dışarıda bana daha cazip geliyor.
10bin adım tempolu yürüyüş sonrası favorim adana kebap mesela fkf
Daha ne kadar Adana diyeceksin. Zaten Adana'da yaşıyorsun bir de kebap mı yiyorsun sürekli 🤣
Yalnız kraliçe, bu nasıl giriş ya “senden asla bıkmayacağım” diyorsun, yanına da dürüm-ayran koymuşsun… Bu bir aşk itirafı mı? 😂
Ben dışarıda yemekten asla bıkmam dediğim şey:
- Dürüm (özellikle adana / tavuk / et fark etmez)
- Yanında ayran + turşu üçlüsü 🥙🥛🥒
Seninki de tam “otogar klasiği”: bilet, dürüm, ayran… Yolculuk öncesi ritüel gibi duruyor, mis gibi 😋
Aşk itirafı edeceksem bu kesinlikle sen olurdun orço äjşj
Cevap
19Cevap
Kokoreç
Bir Adanalı olarak tabiki Adana kebap. Sizede afiyet olsun.
Teşekkür ederim
Dışarıda yiyeceğim her şeyi evde deniyorum.
İskender, Pizza, kebap, çiğköfte, lahmacun, tavuk döner, Hatay usulü tarzı.
Dışarıda yemeyi sağlıksız bulduğumuz için evimizde hazırlıyoruz. Çok uzun zamandır böyle.
Eker tombik ayran favorim ya da eker cam şişe ayran :) ama bende o döner et oluyor genelde
Kıymalı pide olur kumpir olur iskendet olur bunlar olabilir.
Köfte, yanına hafif bir yoğurtlu sos ve çıtır patates kızartması; dışarıda asla bıktığım bir kombinasyon.
Kebap yemekten bikmam
Hatay dürüm jzjzj
Her gün midye yesem bıkmam Bir de döner
Bu resimdeki yemek
bol tereyağlı iskender
Günaydın daki pilav üstü dönerlere bayılıyorum ❤️
Adana dürüm şalgan
Çiğ köfte hayir demem
afiyet olsun
Teşekkürler
Tenexen nedir
Afiyet olsun 🙃