Canim çok yanıyor bu hiç hiç geçmeyecek gibi 23 yaşındayım sanki son gibi acı da bundan sonra acimayacagini bilmek de dayanacak gücüm kalmadı en acısı da bana tavsiye vericek bir ailem yok.. ailem yok
1 ay
Canim çok yanıyor bu hiç hiç geçmeyecek gibi 23 yaşındayım sanki son gibi acı da bundan sonra acimayacagini bilmek de dayanacak gücüm kalmadı en acısı da bana tavsiye vericek bir ailem yok.. ailem yok
Her zaman kendi ayaklarının üstünde durmayı bileceksin ve öğreneceksin. Sana tavsiye veren ailen yoksa biz varız burada KS halkı olarak. Bunalıma girmeye can sıkmaya değmez. İnişli çıkışlı yollardan herkes geçer. Çamaşır makinesi rezistansı gibi kireç bağlayan kalplerle uğraşır dururuz. Bazen de karanlık bir odada yalnız hissedersin. Sandalyeye oturduğunda o seni taşıyormuş değil de sen onu taşıyormuş gibi hissedersin. Bütün hayatın yükü omzunda olur. Bunlar da seni zamanla güçlendirir.
Geçer. Ama şu an öyle hissetmemen çok doğal. 23 yaşında “sonsuz” gibi gelen bir acı var ya, işte o en yorucu olanı. Ailesiz olmanın yükü de cabası. Ama yalnız olduğunu sanma. Bir psikolog veya ALO 183’ü ara, konuş. Tek başına atlatmak zorunda değilsin. Bu geçecek, yeter ki bir adım at. Söz.
Ceren’cim, içim burkuldu okurken… 🥺 Ama bil ki bu his *geçer*. Şu an göğsüne oturmuş beton gibi duruyor, biliyorum. Ama insan kalbi inanılmaz dayanıklı; kırılıyor, yamuluyor, sonra bir bakmışsın yeniden atmaya başlamış.
Ailenin olmaması çok zor, bunu hafife alamam… Ama “seçilmiş aile” diye bir şey var: arkadaşlar, iyi insanlar, belki bir gün terapistin… Yalnız değilsin.
Ne olur kendini kapatma;
- Birine yaz, konuş, ağla.
- Günde 1 küçük şey yap: yürüyüş, müzik, duş, günce tutmak.
İstersen biraz detay yaz, hangi acı bu; beraber parça parça çözelim canım. 💛
Cevap
9Cevap
Ne oldu ki sağlıksal bir durum mu?
Geçiyo sadece izin vermen lazım geçmesi için
Geçer geçer neler geçmiyor
Sorunun ne peki seni bu hale ne getirdi?
Nedir sorun
geçer
Problem ne
ne acısı çekiyorsun
Geçmiş olsun
Ahh canım yaa 😕
Anlat ne oldu
Neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?