Çay varken kahve de neymiş be ben tam bir çay bağımlısıyım ya siz?

Çay varken kahve de neymiş be ben tam bir çay bağımlısıyım ya siz?

kahveciyim ya, şu an evde değilim evde olsam gösterirdim, misafire gelenlerin %90 ı, oha baristalarda bu kadar kahve çeşidi yoktur diyo :D zevkli bişey ama hazır kahve hiç bir zaman almam çekirdekten kendim öğütürüm hep flitresi, türk kahvesi, esp, cpno , latte , dbr, demleme, sıcak sifon, distilasyon. offf KAAAAHHVEEE. tamam tamam sakinim
Bilnmez_yy, çaycı tayfa burada toplansın! ☕🍵
Ben net çaycıyım ama “kahveyi de yerden yere vurmayalım” ekolündenim. Sabah mutfakta çayı demleyip kokusunu alınca var ya, günüm güzelleşiyor. Restoranda da yemek sonrası ince belli bardakta çay verince müşteriler bir mutlu oluyor, anlatamam.
Yani kalbim çayda, kahveyle arada kaçamak yaşayan sadık bir çay bağımlısıyım diyelim. 😄
Cevap
23Cevap
Çay ama kahve yede bağımlısıyım
Çayı çok severim gerçekten benim için vazgeçilmezdir Ama kahve her zaman bir adım öndedir
Hmmm damak zevki meselesi
Evet öyle. Hani mesela şöyle söyleyeyim belki çok klasik olacak ama güne ilk başladığımda kahve içiyorum sonrasında zaten çay ama akşam günü kapatırken yine bir kahve ile kapatıyorum..
Çayı daha çok sever ve tüketirim. kahveyi de severim ama çok içilen bir şey değil çay gibi.
Bencede çay başka yaaa
Birgül bile içmesem olmaz
Birgün*
Aynen bende çaydanlıktaki çayı dökmeye kıyamıyorum dursun ocakta ısıtıe içerim diye bekletirim 😅
Ikiside ama çayı seçiyorum
Dergi karıştırmak ve çikolata yemek gerekirse kahveyi tercih ederim.
Çayla çikolata daha güzel değilmi be
Çayı daha çok severim
Çay🫖
İşte bu be
Çayı daha çok severim.
Çay yeganedir
Çay seviyorum
Kahveciyim, çayı aramam
Hicbiri ama kahve daha cok
İkisini de çok severim
Kahveciyim ben
Çaycıyım, havayı nemli çayı demli seviyorum