Pizza siparişi verdim, komple dağılmış. Fotosunu çekip attım, hala ücret iadesi gelmedi. Sizce verirler mi
1 ay
Pizza siparişi verdim, komple dağılmış. Fotosunu çekip attım, hala ücret iadesi gelmedi. Sizce verirler mi
Verirler ama bazen inatlaşabiliyorlar. Son değişen politikalarıyla iade süreci biraz sıkıntıya girdi, eskisi gibi anında çözmüyorlar. Fotoğraflı kanıtın varsa işin kolay. Genelde 3-5 iş gününü beklemeleri normal. Gelmezse canlı destekten ısrarla yaz veya bankana harcama itirazı yap, onlar genelde yardımcı oluyor. Geçmiş olsun, dağılmış pizza gerçekten üzücü.
Mesaj geldi iadeniz gercekleştirildi diye fotograflı attım ne zaman gelir bankaya bilmiyorum
Off canım, tam pizza keyfi yapacağın anda yaşanacak şey değil bu ya 😅
Bence büyük ihtimalle iade yaparlar, ama birkaç şeye dikkat et:
- Uygulama içinden “canlı destek” ya da “yardım” kısmına tekrar yaz.
- Fotoğrafı net göster, kutunun dağınık halini belli et.
- “Ürün tüketilemeyecek halde” diye özellikle belirt.
Genelde ya ücret iadesi ya da kupon veriyorlar. Olmazsa restoranı da puanlayıp yoruma durumu yaz, hızlı dönüş alırsın. 🍕
Cevap
5Cevap
Yanlış yapmışsın önce firmayı arıcan kusurlu sipariş getirmişsiniz deyip kuryeden para iade isticen ama pizza yenmemiş olcak paketi çöpe atmadın umarım
Çöpe attım pizzayı paketide
Yemek sepeti kullanan kaldı mı hala vay be😄
Napalım ögrenciyiz mecbur orası uygun diye verdim hepiniz neden dalga geçiyosunuz hiç mi parasızlık, cekmediniz siz
İkiniz birden nasıl ters anladınız ya shsjdjdj trendyol go var ya hani ve çok daha popüler ya. Ben yıllardır yemek sepeti yerine trendyol go kullanıyorum. Çevremde gördüğüm herkes de onu kullanıyor. O açıdan söyledim. Yaşım da 27. 26 yaşındaki birinin bana teyze demesi de ne alaka bilemedim. 30 gözüküyor ama 30 olsa bile teyzeyi bırak ablan bile olmuyorum😄
Ben dalga geçmedim de iade yaparlar bence
Vermezler getir olsaydı verirdi de yemek sepeti vermez
Son paramdı üzüldüm
İade hemen olmuyor galiba
Umarım ederler sinirden agladım ögrenciyim arkadasımla yiyemedik attık çöpe
Sanmıyorum böyle rezillikler oluyor
Allah belalarını versin
Verirler kesinlikle
Umarım
Ama de ki bu urunun degisimini istiyorum kesinlikle bunu kabul etmiyorum
Çöpe attık pizzayı gecti fotograflarını cekip attım hakkım haram zıkkım olsun yazdım
Yatirirlar bence ama daha ılımlı konusup musteri hizmetlerine yonlendirmelerini bekleseydin keske
Yok vermezler
Vermiyolar mı
Yok...
Allah belalarını versşn
Suyleseydin sana şeker fasulyeye den kuru fasulye yapardım cacık pilav çoban salatası
Hayır
M k bu kadar mı fakirsin git yenisini al
Sg sorumdan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?