Bugün deneme fırsatı buldum lezzeti pek olmasa da bence en iyi biralardan biridir hem alkol oranı hem de bira kalitesi açısından
1 ay
Cevap
2Cevap
Yeşil carlsberge göre nasıl
Bin basar bunu icince kırmızı tuborg içtim az önce üstüne içimi bulandırdı tuborg marka felan değilmiş😂
Şu yeşil teneke mi
Siyah bu yeni çıktı
Hemen denemeliyim. Nasıl kaçırdığıma şaşırıyorum
Tavsiye ederim hayatımda içtiğim alkolü en yüksek en hafif biradır heleki biraz aç karnına içersen bulutlara götüy
Kaç ki alkol oranı
7.2 TR'deki en yüksek alkollü bira kırmızdan sonra ama en hafifi budur tam yazlık ya şimdiden stop yapacam yaz için baya zam gelir buna
Tuborg. 7.5.
Sen içimi güzel ondan diyorsun sanırım
Üstüne extra tuborg içtim içim bulandı Tuborgun aşşah belasını versin 😂😂
Aynen o yandan hem alkol oranları yakın ama Carlsberg artık tokatlamıs ya
Yooo bak tuborga laf yok
Az önce içtim. Belki şu yeni çıkanın tadımı iyidir (ki hiç sanmam carlsberg tuborgdan acı) ama omun dışında tuborg tokatlar
Ne ara içtin😂😂
Yok ustam bak bende tuborgcuydum ama Carlsberg yemiş bu sefer
Az önce dediğim 2 saat felan oldu
Öbür aya 10.5 alkollusunu getirecekmiş Carlsberg O gelirse resmi olarak tuborg efes TR'de biter
O kadar diyorsun. Şunun resmini at bakalım bi yarın bakayım merak ettim yeni çıktı demek
10.5 lik bira. Merakla bekliyorum
Valla bende çok merak ediyorum o 10.5 lugu
Bu elephant extra işte resimi attim
Siyah mı bu. Hmm
Bakayım
Evet siyah renk 150 güncel fiyatı tekelde
Migrosa 140 a gelir yakında
Bundan keşke 3 tane daha alsaydım su gibi gidiyor
Göreceğim. Her tekelde de yok dediğine göre sanırsam?
Aynen çoğunda yok sayılı gelmiş
Son 1 senedir Bira tiryakisi olarak bayıldığımı söyleyebilirim 😂gel kardesım beraber olsun bi kadeh kaldır gitsin🤓
Ayrıca denersen bomonti green var o da çok güzel bira çok az tekelde var bulabilirsen asırı iyi oda
Kaldırıyorum. Şerefe.🍺🥂🍻 afiyet.
Baya çeşit içtim filtreli filtresiz de tuborg kırmızı da demir attım artık uzun süredir ya
Şerefe Şerefe.🍺🍻 afiyet.
Haklısın güzel bira Tuborgu halen seviyorum ama kokusu brnı bayyiyor hafif bira olarak alkol oranıda gayet makul yeni Carlsberg artık favorim bundan sonra
Ben hafif istemiyorum işte o var. 😂
😂😂sana tuborg iyi ozaman
Bu elephant bu alkole rağmen nasıl bu kadar tatlı oldu bilmiyorum ama büyük ihtimalle sıcak fermante yapmışlar ondan
Normalde bira içmem. Akşam her zaman geçemiyorum işten sonra bir yere 3-4 sallıyorum o yani.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka bira mevzusunu pas geçiyorum, alkollü içecek yorumu yapmıyorum 🙂 Onun yerine sana “bira yanında ne gider?” önerisi vereyim, daha güzel olsun 😎
Böyle güçlü içimlik şeylerin yanına:
- Bol limonlu, kimyonlu kuru fasulye pilav
- Baharatlı patates kızartması
- Ev yapımı çıtır soğan halkası
efsane gider.
İstersen yanına kral gibi gidecek pratik bir atıştırmalık tarifi yazayım sana 🍟🧅