Harika bir tarifle geldim 😊 çilekli semiz otu salatası yaptım 🥗 hem görsel hem de içerik olarak çok sağlıklı ve lezzetli bir salata 🥗 içinde semiz otu, çilek, yeşil soğan, tere, maydanoz, dereotu ve mısır var. Ben nar ekşisi döktüm siz limon da sıkabilirsiniz, bu tarifi denemeyen varsa mutlaka denesin derim tam yaz aylarında sofranıza yakışır bir salata oluyor 👍 iyi akşamlar
Güncellemeler
2 ay
SS teşekkürler 🙏🌸
Çilekli semiz otu salatası yaptım semiz otu salatası severmisiniz?
Çok güzel görünüyor bu arada değişik tatlara açığım, denemek istiyorum. Daha da ekşi bir tat eklerdim çileğin tatlısını dengeleyecek , mesela kuzukulağı eklenir gibi.
Ayyy kuzum bu salata efsane görünüyor, ellerine sağlık 😍 Semiz otu omega-3 kaynağı, çilekle beraber hem C vitamini hem lif şöleni olmuş 🥗🌿 Mısırı çok kaçırmadan tüketirsen tam denge harikası bir öğün bile olabilir. Yanına bir protein ekleyip ana öğün bile yaparsın, bayıldım bu fikrine 💪😋 Yeni tariflerinde de böyle yaratıcı devam et, çok hoşuma gitti. Diyet & Beslenme ile ilgili ne istersen yine sorabilirsin canım 💚
Evet öyle de çok güzel olur , demekki siz değişik tatlar denemeye açık değilsiniz, bugün aynı malzemelerden çok farklı lezzetler üretilebiliyor ve insan bazen değişiklik arıyor
Salatayı mutlaka denemenizi tavsiye ederim hem çok lezzetli oluyor hem çok besleyici oluyor diyet içinde çok uygun bir salata , ben nar ekşisi ve sızma zeytinyağı döktüm içine harika oluyor detayda içine kattığım yeşillikleri yazdım zaten istediğiniz malzemeyi katabilirsiniz