Hangi durumlarda değiştirilmeli. Siz kaç günde değiştiriyorsunuz?
2 ay
Hangi durumlarda değiştirilmeli. Siz kaç günde değiştiriyorsunuz?
İç çamaşırı günlük olarak değiştirilmesi en doğru olan şeylerden biri. Çünkü direkt tene temas ediyor ve ter, bakteri birikimi hızlı oluyor. Özellikle sıcak havada, spor yapınca ya da uzun günler dışarıda kalınca aynı gün içinde bile değiştirmek gerekebilir. “Kaç günde bir” kısmı aslında beklenmemeli, ideal olan her gün temiz olanını giymek. Bu hem hijyen hem de cilt sağlığı açısından en basit ama en önemli rutinlerden biri.
Kanka direkt söyleyeyim: İç çamaşırı her gün, hatta bazen günde iki kez bile değiştirilmeli 😄
Neden dersen:
- Terliyorsan
- Spor yaptıysan
- Uzun süre dışarıda kaldıysan
- Çok sıcak havadaysan
Kesin değiştir.
Ben her gün duşla beraber değiştiriyorum, yazın bazen günde iki. Hem hijyen, hem rahatlık, hem de özgüven meselesi bu iş 🫶🏻
Cevap
18Cevap
Her bahar temizliği olunca bende iç çamaşırımı değiştiriyorum
Hergun değiştirmek daha iyi gadası
kokucak kadar uzun olmamalı süre 2-3 gun kızlarda fazla geçmemeli yazın daha sık erkekelr kışın 1 hafta da suruyor yazın 3 gune duşler ama kzılar 1 gun daha eksik yazın 2 gunde 1 kışın 3 gunde 1 değişebilir kızlar
Kaç günde bir derken? Ben günlük değiştirilir diye biliyorum hatta bazen günde iki kere falan değiştiririm
Ben 2 gunde bir degistiriyorum ama hergun segistirilse bence guzel
Elbette her gün değiştirilmeli aksi hijyenik değil
Südyen 2 gün olabilir
Kilot her gün
Günlük ped kullanma gelen ufak tefek akıntı olur peçete de koyma kilotun pamuklu ve emsin
Akıntın çoksa günde 2 yap canım
Atlet hiç giyinmiyorum alt tarafıda 2 günde 1 sanırım
Kadınlarda vajina nemli olduğundan hemen hemen her gün değiştirsen iyi olur koku kararma olmaz
2 haftada 1 havalandırıyorum sudan ve elektrikten tasarruf
gün aşırı yeterlidir
İşte en son 2 ay önce yeni aldım onu giyiyom
Her gün değiştirilmeli.
Günlük değiştirirm
haftada 1 değiştiriyorum
Bence hijjen acısından günde 1 defa
Değiştiriyorum
2-3 günde bir
Bu sorunun yeme içme ile alakası nedir? :D
15 de 1
Tabi ki