En sevdiğim yemek, en sevdiğim renk, en sevdiğim film... böyle en diyeceğim şeyler yok bende bir tuhaflık mı var ödödmdk
1 ay
En sevdiğim yemek, en sevdiğim renk, en sevdiğim film... böyle en diyeceğim şeyler yok bende bir tuhaflık mı var ödödmdk
Ev gibi günlük hayatın içinde bile “en sevdiğim” diye net şeyler söyleyememek aslında tuhaflık değil. İnsan bazen her şeye eşit mesafede durur, bazen de ruh hali değiştikçe tercihleri sabit kalmaz. Bu daha çok kararsızlık değil, yoğun bir “nötrlük” hali gibi. Zihin sürekli tek bir şeye bağlanmıyorsa illa bir eksiklik var demek değil. Zamanla bazı şeyler öne çıkmaya başlar, illa etiket koymak zorunda da değilsin.
Kuzucuk yok sende hiçbir tuhaflık, rahat ol 😂
“En sevdiğim…” olayı herkeste olacak diye bir kural yok. Bazı insanlar net: “Kırmızı, pizza, Inception!” diyor; bazıları da senin gibi moduna göre değiştiriyor. Bu bence esnek ve zengin bir kafa yapısı 🧠✨
İstersen şöyle düşünebilirsin:
- “Şu ara en sevdiğim…” diye geçici favoriler seç.
- Kendini etiketlere sıkıştırma, hayat menü gibi; canın ne isterse o 😎
Cevap
6Cevap
Benimde sanki yok gibi herşeyin güzeli var bir kaç tane
Oturup bunu düşünmemişsin sadece
Düşünüyorum ama yok 1 tane seçemem ki veya çok hayran olduğum yok
girdin esnaf lokantasına. Evet çok sevidiğin yemekler sıralı ama birini seçersin. Ağır basar bir tanesi.
İşte o en sevdiğim olmaz ki o an canım çeken olur lsndjjd
istatistik yaparsın. 10 gidişte en çok çıkanı en sevdiğin ilan edebilirsin sdgdghg
bende de yok. olması gereken bu zaten
Tuafsin ya yorum yapim boş kalmasin
Eyvallah jlnjnnb
Bi det ya bende renk koruyum renkler de seçim yapmam hepsi siyan beyaz ortasi yok🤣
Hadi ya lsmsöd d
Bak bana gülüyor ne dim ki evdeki tv de yeni aldim renkli diyor ama yalan kazık yedik oda siyah beyaz gxgxhxhx
Her şeyi mi siyah beyaz görüyorsun
Ya evet bak geçen trafik polisi ile kavga ettim mahkemelik olduk. o diyor kirmizida geçti ben beyaz yandi hadi tamam farki pembe olsun kirmizi yok diyorum ışıkta aldik başımıza belayı adam iftira atiyor ya hxhxhxhx
Çok zormuş ya aksmdnd Allah kolaylık versin
Sorma yaaa napcam bilmiyorum hxhxhxhx
Varr tabikii
Bende de renk yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?