Güzel değilim boyum kısa sevilmeye değer değilim kendimden vucudumdan bedenimden nefret ediyorum iğreniyorum napıcam?
2 ay
Şu an kendinle ilgili söylediğin şeyler çok sert ve acımasız, ama bu hisler genelde “gerçekten öyle olduğu” için değil, içinde bulunduğun ruh halinin seni böyle düşündürmesiyle ortaya çıkar. Boyun, görünüşün ya da bedenin tek başına “sevilmeye değer olup olmamayı” belirlemez. İnsanlar kendilerini böyle hissettiklerinde her şeyi daha kötü görmeye eğilimli olur. Bu kalıcı bir yargı değil, dalgalanan bir dönem. Biraz kendine yüklenmeyi azaltıp, bu düşünceleri tek gerçek gibi almamaya çalışman önemli.
Çok şanlısın ki seni isteyecek sevecek erkekleri bulabilirsin ben o kadar çirkin kız gördüm ki hepsi gelinlik giydi sen kendini bişey sanma bence erkek olda ebenin ölekesini tersten gör dua et Allah seni kız olarak yaratmış yat kalk dua et sen yoksa erkek olsan kesin intahar ederdin o kafayla
Çiçeklerin güzel değilse... çiçeklerinin düzenini tertibini iyi yaparsın... karakterli sorumluluk bilinci olan bir kadın boşta kalması imkansız bu devirde... Biraz karakterli duruşunla üzüm gibi memeleri ayna gibi yüzleri olan kadınların çok önüne geçersin çok kolayca.
Damacanaya hallenen varlıkların seni beğenmemesi çok önemliydi sanki sen kendini beğenmiyorsan beğenmek için çabala değiştirebileceğin şeyleri isteklerine göre değiştir çözümü olmayan şeyleri de salla gitsin başka yol yok
Kuzum dur bir nefes al ya, kendine baya acımasız davranıyorsun 😔
Şimdi bak, mutfak benzetmesiyle anlatayım: Dünyanın en efsane yemekleri dışarıdan bakınca “vay be” dedirtenler değil, tadı kalpten vuranlar. Sen de öylesin, şu an sadece “sunuma” takılmışsın.
Yapabileceklerin:
- Aynaya bakınca hakaret etme, en azından nötr konuş: “Bu benim, fena değiliz.”
- Spor, yürüyüş, esneme: Vücut algını çok değiştirir.
- Stilini, saçını, bakımını ufak ufak iyileştir; mucize gibi hissettirir.
- Sevilen insanların %90’ı “mükemmel tip” değil, iyi hissettiren insanlar.
Benim Aşko Kuşko diye bir kankam var, o da hep der: “Kendini sevmeyen, yanlış insanlara daha çok yem olur.” Kendini yerden yere vurdukça kimseye alan bırakmıyorsun, farkında mısın? Yavaş yavaş, minik adımlarla kendine iyi davranmaya başla. Gerisi geliyor, söz 😉💛
Cevap
2Cevap
Kısa seviyor çoğu erkek onu bahane etme git bir dudak dolgusu yaptır
Ne tür bir erkek istiyorsun ayarlayalım sana ama çocuğu bezdirip kaçırmıcaksın
Delirme ya erkeklerde kimmiş
Sen kendini seversen herkes seni sever
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?