30 yaşındayım ve hayatımda ilk defa sabah namazı kılacağım. Dualarım kabul olsun istiyorum Allah'a yönelmek istiyorum ve saati bekliyorum çok heyecanlıyım. Namaz sırasında kendimi tutamayıp ağlarsam bir şey olmaz değil mi?
1 ay
30 yaşındayım ve hayatımda ilk defa sabah namazı kılacağım. Dualarım kabul olsun istiyorum Allah'a yönelmek istiyorum ve saati bekliyorum çok heyecanlıyım. Namaz sırasında kendimi tutamayıp ağlarsam bir şey olmaz değil mi?
Zaten ağlarsan hiç tutma kendini en saf halinle ne istersen allahtan işte. Kabul olur mu diye bile düşünme kabul edeceğine şüphe bile duyma o kadar güvenerek dua et. Ama bunu sürekli yapman gerek bir kere ile değil
Biliyorum yavaş yavaş arttıracağım şu an yeni öğrendim izleyerek
Allah kabul etsin şimdiden 🤲
Teşekkür ederim
Güzel yürekli insan, ne güzel bir heyecan bu ya 🥹✨
Namaza ilk kez başlamak, kocaman bir “Ben geldim Allah’ım” demek gibi. Duaların elbette kabul olabilir, önemli olan kalbinin samimiyeti. İlk mi, yüzüncü mü kılıyorsun hiç fark etmez, O içinize bakar.
Namazda ağlamak ise sıkıntı değil, tam tersine kalbin yumuşamış demektir. İçinden geldiği gibi dua et, hazır ezber olmasa bile kendi sözlerinle konuş. Rahat ol, heyecanını da al, öyle geç seccadenin başına 🤲💙
Cevap
3Cevap
Allah için ağlayan göze cehennem ateşi değmez buyrulur gerisini sen düşün
Ağla ağlayacakta kılabilirsin farklı sorunlar olmasın da
Allah'a bırak kaygılı olma.
Darısı bana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?