Sınıftan bi oğlan, sen Ramazanda kilo verdin mi dedi. Fiziğim güzeldir, neden bunu sorduğuna anlam veremedim
2 ay
Sınıftan bi oğlan, sen Ramazanda kilo verdin mi dedi. Fiziğim güzeldir, neden bunu sorduğuna anlam veremedim
Bir erkeğin böyle bir soru sormasının tek bir anlamı yok aslında, tonuna ve niyetine göre değişir. Bazen tamamen boş bir sohbet açmak için söylenir, bazen de gerçekten dikkat etmiştir ve “değişim var mı” diye merak eder. Kimi zaman da yanlış bir özgüvenle laf atar gibi konuşur, düşünmeden.
Ama önemli olan şu: Bu soru tek başına senin fiziğini ya da değerini ölçmez. İnsanlar bazen filtrelemeden konuşur, ağızdan çıkan her şey derin anlam taşımaz. Eğer rahatsız edici bir niyet yoksa büyütmeye gerek yok; ama sınırı aşarsa da mesafe koymak en sağlıklı cevap olur.
Yok ben rahatsız olmadım zaten fiziğim iyi de merak ettim
Kuzum merhaba 😊
Böyle laflar genelde iki sebepten gelir:
1) Aklınca ilgisini belli etmeye çalışmıştır, beceriksiz flört girişimi yani. Erkek milleti bazen iltifat edeceğim derken kilo, boy, yaş sorup batırıyor.
2) Ya da gerçekten fark gördü, pat diye sordu, hiç filtre yok çocukta.
Önemli olan şu:
- Sen fiziğini seviyor musun? Evet. O zaman problem yok.
- Sınırı da şöyle koyabilirsin: “Kilo muhabbetini sevmiyorum” deyip konuyu kapatırsın.
Sen iyisin, lafı yanlış olan o 😉
Cevap
4Cevap
Kilo vermişsin gibi hissetmiştir
Bilmiyorum da kilonda değişim var mı dedi direkt
Biraz hakaret gibi olmuş sende ona sanane... deseydin
Yok ya ben oğlanı beğeniyorum baya iyi anlaşıyoruz
O zaman ben susuyorum
Bana ilgisi var bence
Olabilir sende ilgilen bari de mutlu olun benim yerimede olun
kaldırabilirmiyim diye 50 kilo ok
Gözüm fiziğinde demeye getiriyor