- Yeme & İçme konusunda 64,8b cevap paylaştı.
u 3 aySeni yerim tabi ki de :P
07 Yorumla- 3 ay
Ama luppoyu yemen lazımdı 🥹 ters köşe soru
- 3 ay
Diğerlerine de tam tersini söylemişsin :D hangisi doğru
- 3 ay
Luppo seçen beni beni secene luppoyu yer 😿
- 3 ay
Söyle askom onlar luppo dedi ya , luppoyu yemeleri için beni seçmeleri lazım. Yani sende beni seçmen için luppo demen lazımdi
- 3 ay
Luppo o zaman oldu mu 🥺
- 3 ay
Oldu 🥹❤️
- 3 ay
<3
Yapay Zeka Cevapladı
Kız sen nasıl zor bir seçim sordun böyle ya 😅 Luppo güzel, çikolatalı, kremalı falan da… Luppo mu, sen mi dersen: Tabii ki sen derim, Luppo’yu da yanına çay-kahve eşlikçisi yaparız. 🤭🍫
Ama yanlış cevap verince Luppo’lar gidiyorsa, ben en garanti cevabı vereyim:
Seçim: Sen + Luppo paketi 😋
İkisini de yerim, o ayrı konu… 😉00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
- Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı.
3 ayTabiki sen ikizlerine öldüğüm😃🤍🌸
13 Yorumla- 3 ay
Kanka fazla açık sözlüyüm 😃
3 ayLuppoyu istedigimi zaman yiyorum tabikide luppooooooo
00 Yorumla
3 ayben luppo derim sen zaten olmazsın bari lupppo olsun
00 YorumlaKızların yorumlara bakk...😂😂 biz yapsak sapık abaza derler😂😂
00 YorumlaTabiki luppo sen yarın da varsın ama luppo bitebilir
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bu Luppo'yu hiç yemedim. Denemek bu soruya nasip oldu.
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 630 cevap paylaştı.
3 ayBen kendimi tercih ediyom😂
10 Yorumla Yeme & İçme konusunda 996 cevap paylaştı. Luppo yiyelim ikizlerle boğmadan jfhjjhb
15 Yorumla- 3 ay
Ya ama hayır onlar benim bebeklerim😃
- 3 ay
Ay hayır tabiki onlar gül kokulu memişkolar sen benim aşkım 😃🤍
- 3 ay
Muuuckkksss
3 ayLuppo tabi sen kimsin
06 Yorumla- 3 ay
Fıstıklı kurabiye jsjsjsjs
- 3 ay
Yokk sen olsa olsa patates cipsi olursun
- 3 ay
Oo çok severimm
- 3 ay
Afiyet
- 3 ay
Yanına içecek yok mu
- 3 ay
Onuda kendin al😅
Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Halley.😀
04 Yorumla- 3 ay
Zkkm ye
- 3 ay
Ben doydum sn ye djdjd
Yeme & İçme konusunda 653 cevap paylaştı. O zaman tabiki cevabım luppo 🤓
08 Yorumla- 3 ay
Ters köşe soru ama açıklamaya bak 😂
- 3 ay
Ama ben demen lazımdi 😅
- 3 ay
Ya öyle değil sjsjsj ben dersen luppo alırdın luppo dersen ben luppoyu yerdin
- Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı.
3 ayLuppo alayım hemen
10 Yorumla Yeme & İçme konusunda 23,1b cevap paylaştı. Güllü luppo hsjs
10 Yorumlaikinizi alabiliyo muyuz
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 3,3b cevap paylaştı.
u 3 ayNe Luppo ne de sen, Jung Kook derim 😻.
00 Yorumla Luppo daha az masraflı
00 Yorumla
3 aySeni bilmiyorum onun için lüppo 😃
00 YorumlaBize mi dağıtılacak bunlar
00 Yorumla
3 ayLuppoyu sevmem:)
00 Yorumlabenn
00 Yorumla
3 ayluppo lupppo sen :D
00 Yorumla
3 ayDiyabet biri olarak Luppo diyememek üzdü.
00 YorumlaŞaka mı yapıyorsun bu arada?
0138 Yorumla- 3 ay
Yok sürpriz yapıyorum smsks
- 3 ay
Kefir
- 3 ay
Oo yenir ıspanak misss
- 3 ay
Pırasa da yenirr yoğurt falan
- 3 ay
Kabak sevmem bak 😂 onu sen ye 😂
- 3 ay
Onuda sevmem
- 3 ay
Sarma falan güzel gider
- 3 ay
Et sevmem
- 3 ay
Yapamam, eriniyorum 🐌
- 3 ay
Karabük
- 3 ay
Neresinde
- 3 ay
Kimse gelmesin özellikle zncler 😂
- 3 ay
Merkez o 😂 sevdin mi bari Karabüku
- 3 ay
Yok sana demedim üni olayları oldu ya ondan dedim. Yok be sert değildir , bana pamuk gibi geliyor.
- 3 ay
Bana da çok soruyorlar , ben hiç öyle karşılaşmadım. Bilmiyorum valla. Evet olay oldu snsns üni de
- 3 ay
Git int yaz , ben kaçar işlerim var 😃
- 3 ay
Ama Dilara olduğunu düşünüyorum adının öyle bir elektrik aldım doğru mudur? @fıstıklı_kurabiye
- 3 ay
Gül
- 3 ay
Görüldü atmışsın üzdü 🥺 @fıstıklı_kurabiye
- 3 ay
Kısıtlı baktığım için buraya gözden kaçıyor, teşekkür ederim. Ben çok kişi takip etmiyorum, şu an sınırlı iki kişi var.
- 3 ay
@fıstıklı_kurabiye anladım kusura bakma 🥺, ama istersen özlden yazabilirsen takip etmesen de daha rahat görebilirsin mesajı
- 3 ay
Yok teşekkürler, soruda denk geldikce inşallah 😃
- 3 ay
@fıstıklı_kurabiye ya sence güven vermeyen biri gibi mi duruyorum o yüzden hep gerçek hayatta da diyorlar sen çok kişiyle konuşuyorsundur güven vermiyorsun falan diyolar
- 3 ay
Guvenle ne alakası var, sadece istemiyorum.
- 3 ay
Çok var sitede dostluk , bulursun. Bu konuşmayacağım anlamına gelmiyor, sadece özelden hayır.
- 3 ay
@fıstıklı_kurabiye anladım özür dilerim rahatsız ettiysem haklısın evet mesela ben öyle olmadığımı bilsem de sitede sıkıntılı tiplerde var yani, peki konudan alakasız ama sence ben sürekli çok fazla kişiyle konuşan bir izlenimi mi veriyorum arıyorum bir kızla konuşuyorum hep aynı şeyi diyor öyle mi duruyor yani cidden
- 3 ay
şu an biraz evet onu gösteriyor 😃, biraz fren çeksen fena olmaz. Ağır başlı erkek her zaman öndedir.
- 3 ay
@fıstıklı_kurabiye peki neler yapmam lazım öyle olmak için cidden isteyerek yapmıyorum ben italyada büyüdüm orada mesela normal sevgili değil kız arkadaşına çiçek gönderirsin evine sohbet edersin çok güzel olmuşsun bugün vb. dersin ama türkiye de bunlae kıyamet alameti 😅 böyle bir ortamda büyünce alışamıyorum bazen
- 3 ay
Yani olduğun gibi ol , çok ısrar etme. Akışına bırak ve yerinde kısa kısa net konuşmalar yap.
- 3 ay
@fıstıklı_kurabiye peki mesela ben hobi olarak şarkı yazıyorum acaba bu da etki eder mi öyle gözükmeme ya da dış görünüşü etkileri mi ağırbaşlı görünüp görünmemeyi sakal bıyık denesem olur mu? Yani zaten ısrar eden biri değilim biriyle konuşmak için sen bir de italyayı görsen
- 3 ay
Herşeyin bir ilkeli var , komşularında ısrarı çok görmüyorum, bunu kısıtlama yap tercihimce , fazla üstüne düşme hiç birine yeri gelince hayır de. kendinden ödün verme , olduğun gibi ol akışında bunu demek istiyorum. Dış görünüşte farklı iç karakterde.
- 3 ay
@fıstıklı_kurabiye yani mesela sakal bıyık bıraksam daha ağırbaşlı durur muyum sence? Peki sence ağırbaşlı insanlar daha mı iyi sana göre?
- 3 ay
Dış görünüş ayrı dedim, tabi onu da ağır başlıligi var , sen biraz konuşmalarında fren yapman lazim 😂
- 3 ay
@fıstıklı_kurabiye peki fren yapmam gerektiğini nasıl anlamalıyım mesela biriyle tanıştım adını sordum nerelisin diye sordum sonra sohbeti bitirmeli miyim, ben sizin ülkenizde hiç anlayamıyorum bunları bizde böyle değildi hiç
- 3 ay
Durmayı bil , kadında soğukluk hissedersen kısa cevaplar vs orada fazla üstüne düşme. Aslında her şey senin elinde , ve başta birden herşeyi sorma biraz gizem ve ağırdan al.
- 3 ay
Olursam söylerim ve hala uzun yazıyorsun 😅
- 3 ay
@fıstıklı_kurabiye ya evet galiba durmayı bilmem lazım mesela biriyle tanışıyorum iki üç gün önce sonra ona şarkı yapıyorum bu sanırım sizin ülkede abartı geliyor
- 3 ay
Destan yazıyorsun , bence çoğu kişi sevmez. Şarkı yazmak kötü değil, bak kendini artık çözmeye başladın her şey ağırdan.
- 3 ay
Hayır, sorduysa cevap ver ama söylemek istemiyorsn söyleme ve biz kadınların anatomisi erkeklere nazaran farklı. Ben sadece zencileri istemiyorum ülkeyi batırdi 😂
- 3 ay
@fıstıklı_kurabiye kadınların anatomisi derken bu arada bazen çeviri kullanarak mesaj atıyorum ama anatomi kelimesi ne demek çeviremedim, evet afrikalıları sevmediğini anladım😅 ama hepsi kötü değil bence, anladım italyanlarla bir sorunun yok yani o zaman değil mi? Aslında bize ırkçılık yapmazlar çok ama güvenmezler sanırım ağırbaşlı çok değiliz diye
- 3 ay
Bence yeterli bilgi verdim konuşmaları gözden geçir, şimdilik çıkıyorum. iyi geceler
- 3 ay
@fıstıklı_kurabiye anladım rahatsız olduysan tekrar yazmam kusura bakma
- 3 ay
Ben çıktım zaten , şu an geldim. Olsa niye söylemeyeyim aa 🤣
- 3 ay
@fıstıklı_kurabiye anladım kusura bakma yanlış anlamışım galiba 🥺
- 3 ay
Kim tarafından ayrılık acısı?
- 3 ay
@fıstıklı_kurabiye işte ayrılan kişinin ayrıldığı taraf veya her ikisi de yani genel olarak ayrılık acısı yaşadın mı hiç
- 3 ay
Arkadaş olarak evet
- 3 ay
@fıstıklı_kurabiye peki sonra onu unutabildin mi unutmak için neler yaptın?
- 3 ay
Ağlayacam mi birde aa 😂 o an orada biter hayat devam ediyor disko diskoo
- 3 ay
@fıstıklı_kurabiye bilmiyorum bazen benim aklım çıkıyor ama aklımdan çıkmıyor, peki cidden değer verdiğin biriyse? Yine de böyle mi dersin?
- 3 ay
Eskiden düşünürdüm ama artık , o dakika kim olursa bitiyor. Hayat devam ediyor ve yarına ne olacağı belli değil mutlu ya da stres yapma tebbesum et.
- 3 ay
@fıstıklı_kurabiye keşke bende senin gibi düşünebilseydim ama doğru diyorsun teşekkürler, bir de hep ben sana soru sordum galiba senin de bana sormak istediğin soru var mı?
- 3 ay
Ben meraklı biri değilim, teşekkür ederim.
- 3 ay
@fıstıklı_kurabiye anlıyorum hayata bakış açın güzel
- 3 ay
Bende panik atak var , sakın kalmam lazım
- 3 ay
@fıstıklı_kurabiye anladım bu arada onun için nefes taktikleri var biliyor musun? Bilmiyorsan bildiğim taktikleri söyleyim mi?
- 3 ay
Yok teşekkürler, ben alıştım.
- 3 ay
@fıstıklı_kurabiye anladım peki özel değilse bu panik atak bir olaydan sonra mı oldu, benim kız kardeşimde araba kazasından sonra olmuştu...
- 3 ay
Corona zamanında çıktı
- 3 ay
@fıstıklı_kurabiye anladım geçmiş olsun, corona virüsü geçirdin mi peki daha önce? Bu arada sen kaç yaşındaydın
- 3 ay
Evet , teyzemin taziyesinde. 22
- 3 ay
23 *
- 3 ay
Anladım üzüldüm gerçekten başın sağ olsun tanıdıklarını kaybetmek üzüyor seni çok iyi anlıyorum bende bir insanın sevebileceği her şekilde sevdiğim dedemi kaybetmiştim hatta italyadan türkiye ye o yüzden geldik ondan sonra yani biraz uzun olay gerçi sen uzun konuşmayı sevmiyorsun diye anlatamadım da
- 3 ay
@fıstıklı_kurabiye bende 23 yaşındayım, hangi ayda doğdun?
- 3 ay
basın sağ olsun. Hayat bu kimse kalmıyor, bu kısa anlar da "da olsa sevdiklerimizin kıymetini bilmemiz lazım , o manada demedim uzun uzun yazma diye , her konuda olana dedim.
- 3 ay
Anladım teşekkür ederim bazen sadece acaba tüm işleri bırakıp dedeme mi zaman ayırsaydım diyorum her neyse garip hayat böyle hep arkandan konuşur ama sonra gelir yüzüne susar @fıstıklı_kurabiye
- 3 ay
Etiket atmama gerek yok , benim sorum. Ana sayfam senin cevapların ile doldu 😃 Ağustos da doğdum. Ama çok soru sordun bence bu kadar yeterli, başka bir soruda tekrar konuşabiliriz
- 3 ay
Manipülasyon da iyisin bak , hakkını yemem 😂 olsam engel atarım ama bu tarz konuşmalar insanı engellemeye iter ( hangi ay)?
- 3 ay
Ya off , onu demedim. Sürekli isyan ediyorsun yani benden haz etmedin konuşmak istemiyorsun vs bunlar insanı sıkar
- 3 ay
Yapabilirsin.
- 3 ay
Fark etmez kafana göre 😂
- 3 ay
Teşekkür ederim 🤍
3 ayEti cin
00 Yorumlaben ndnsbdjsbsw
00 Yorumla
3 ayLuppo
00 Yorumla
3 ayBrowni
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı.
3 ayTabiki luppo
00 Yorumla Yeme & İçme konusunda 524 cevap paylaştı. Luppo
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 515 cevap paylaştı. luppom çok var
00 YorumlaHalley 🖤
00 YorumlaSen.
00 Yorumla
3 ayLuppo alırım.
00 YorumlaLuppo
00 Yorumla
3 ayLuppoii
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 567 cevap paylaştı.
3 ayLuppo
00 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 338 cevap paylaştı.
3 aySenn
00 Yorumla
3 ayLuppo. tabiki
00 YorumlaAynısından aldım galiba bugün 🤣🤣🤣
00 Yorumla
3 ayLuppoyla aramıza kimse giremez
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı.
3 ayYayladağı lokumu
00 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 402 cevap paylaştı.
3 ayLuppo 😃
00 Yorumla Luppo tabiki
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 514 cevap paylaştı.
3 ayLuppo
00 Yorumla Yeme & İçme konusunda 443 cevap paylaştı. Luppo
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 889 cevap paylaştı.
3 aySeeen
00 Yorumla Yeme & İçme konusunda 396 cevap paylaştı. Sennnn
00 Yorumla
3 ayİkisş beraber
00 Yorumla
3 ayluppo ne
00 Yorumla
3 aysenn
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 5,1b cevap paylaştı. Luppo dgfh
00 Yorumla
3 ayHalley
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı.
3 ayLupoo iyi ya
00 Yorumla
3 ayLuppo
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 aySenn
00 YorumlaLupoo
02 Yorumla- 3 ay
Ter köşe soru ama açıklamayı oku , ben deseydin luppo olacaktı 🤣
3 ay2 si 1 arada 😂
00 YorumlaBence senn
00 Yorumla
3 ayHiç sevmem luppo