Selamünaleyküm, çay içerken aklıma bu soru geldi ve ben de dedim neden sormayayım mantıklı veya düşündüren soru sormak istemedim sjskkss. Ee ne içiyor veya yiyorsunuz? Böyle de her şeye karışan erkek tarafı gibi hissettim ne kadar kötü bir şeymiş Ee gelin ne yaptın oğluma akşam yemeği zıkkım yaptım kaynana kskdkd ay şaka bir yana saygılı olun birbirinize küçük tavsiyesi (yaşım 19 ama yaşın bir önemi yok tabi) bir dost tavsiyesi diyelim biz buna
Süt içiyorum biraz kilo almıştım süt hem tok tutuyor hemde kilo vermede etki ediyor yarım yağlı ya da daha düşük yağ oranlı süt yaklasik bir haftada 3 kilo vermiş oldum tok tuttuğu için daha az yemek yeniyor
Suttende kaynaklanıyor olabilir mi olabilir laktozsuz süt denemen lazım belkide kan tahlili de ya da alerji teyyaptir. a imkanın varsa yaptırabilirsin sütün içindeki lakto aslında şişlik yapar sivilce çıktığı zaman midende bir sisilik hisside oluyor mu normalde yapacağını pek düşünmüyorum ictigin sütte farklıysa amnda sütü keçi koyun sütü gibi sutyiciyoraan içindeki yağ oranınin yüksekliğinde de olabilir bunu senin tespit etmen lazım yaş vs bir çok faktör kizsal durumlarda buna etki edebilir neticesinde sadece süte bağlamak lazım kendi fikrimce
Bak bu konuda imkanın varsa bir test yaptirmani isterdim dikkat et bakalım süt ve süt ürünleri seni etkiliyor mu çölyak bile insan sonradan olabiliyor konuyla alakasız bir hastalık çölyak fakat kesinlikle bir kan testi yaptırman kendi sağlığın için önemli köyde yaşıyorsun herhalde kardeşim çok güzel bir şey aslında
Aleykümselam sessizlerin sesi 😄 Soru efsane, tam KS ruhu kokuyor sjkssksk.
Ben şu an mutfakta “şef modunda” değilim, dürüst olayım: soğumuş patates kızartmasına ketçap-mayonez gömüyorum bir de yanına demli çay içiyorum 😂 Soğumuş olunca bile güzel ya, kalbimde yeri ayrı.
Sen ne içiyorsun çayın yanına? Çayın yanına en çok ne yakıştırırsın, kurabiye mi, simit mi, çikolata mı? ☕🍟
Yok ya deccal benden iyi kalır xdd ( Artık B12 unutma diye bir şey olmayacak, çünkü aklına anında gelecek, Aa bu neydi? demeden direkt hatırlayacaksın.) oldu mu 🎉😃
Yalan yok ben burçları takip etmek jdjdjd ama internetten baktığıma göre. Sabırlı, güvenilir, kararlı, pratik, huzurlu, estetik ve konfora düşkün. Bunlar özellikleri yazıyor 😄 ve herhalde doğum günün de 20 Nisan 20 Mayıs olması lazım. Elimden bu kadarı geliyor 🙃