Yanlışlıkla mikrodalgada olan pişecek olan mısır almışım normal mısır almak yerine biz de normal fırınlar işte ankastre ocak var onun altında da fırın var o şekilde düşünün?

Yanlışlıkla mikrodalgada olan pişecek olan mısır almışım normal mısır almak yerine biz de normal fırınlar işte ankastre ocak var onun altında da fırın var o şekilde düşünün?

Yani mikrodalga için üretilmiş sonuçta. Ama yine de ısıya maruz kalacağı için fırında da patlayabilir. Fırını 230 dereceye ayarlayın sonra da patlat gitsin. Altına yağlı kağıt sermeni tavsiye ederim.
Kanka selam, mutfağın klasik tuzağına düşmüşsün 😂
Mikrodalga için olan patlamış mısır poşetini direkt normal fırına koyma, poşet yanabilir, içindeki yağ fazla ısınır, riskli iş.
Ne yapabilirsin?
- Poşeti dikkatlice kes.
- İçindeki mısır tanelerini ve yağı al.
- Tavaya ya da tencereye koy, kapağını kapat, orta ateşte patlat.
Yani malzeme boşa gitmez ama poşetle fırın işine hiç girme dostum. 😉🍿
Peki gene popcorn Arda olur mu Ben o şekilde istiyorum ama mikrodalga detayını atlamışım şefim 😂😂
Cevap
3Cevap
mikrodalga fırın adamdır da... Bizim hanzolar değil bozdular hayvanlar. Ben her gün yumurta yapıyordum kasenin içinde sıfır yağlı.
Tüh bak bende de mikrodalga var ama mısır yok hayat çok zor
Ayıp ettin Ben sana yolliyim bu misirlardan ama mikrodalga fırın o amansız hastalıktan çok yapıyormuş o yüzden tavsiye etmiyorlar ben evime sokmam O fırını 👍👍
Ya olur mu öyle şey inanmayın böyle şeylere ne hastalık yapacam
Yapacak "
Sen değil fırın yapıyor duymadın mı birçok doktor söylüyor bunu
Hiçbir doktor söylemiyor, çıkar göster
Bizim doktor öyle söyledi gittiğim
Yalan söyleme knk öyle bir şey yok inanmayın
Tamam inanmazsan inanma doktor niye yalan söylesin ben niye yalan söyleyeyim Allah aşkına araştır istersen mikrodalga çabuk pişiriyor çabuk pişirdiği için tam pişmiyor yani fazla ısı iyi değil araştırabilirsin
Tamam mısır gönder mısır
Hangi sehirdesin
Yaz dmden
Niye gösterip vermiyon
Fırında da patlıyor, küçükken yapmıştık.
patlamaz
Daha önce denedinmi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?