Yoksa ben mutfakta pasta yapma bahanesini mi fazla abarttım… Bugün de ‘ufacık bir şey yapayım’ dedim, yine kendimi kremayla çilekle uğraşırken buldum 🤦♀️🍓 Yani günün her saati tatlı yiyebilirim gerçekten sıfır abartı😒 Benim canım çekiyorsa sizinki de çekiyordur biliyorum biliyorum söyleyemiyorsunuz çekiniyorsunuz boş durmayın iki el atın yardım edin bari sjdjsjs
Arkadaşlar bir insanın canı her gün tatlı çeker mi ya 🙄 ?
Neredeyse 3 yıldır hiç tatlı tüketmiyorum. 3 yılda yediğim çikolata, pasta, bisküvi sayısı 3-5'i geçmez. Çok daha sağlıklı, sağlam hissediyorum kendimi. Sadede 1 bardak sade süt bile 1 hafta şeker ihtiyacımı karşılıyor çünkü şeker algoritmam değişti, vücudum eskisi kadar istemiyor. Her gün şeker istemek ciddi bir sorun, azaltman gerek. İnsülin direncinden yürümeye takati kalmaz insanın
Kız sen beni mutfağa çağırmışsın da haberim yok gibi hissediyorum şu fotoğrafa bakınca 😂🍓
Bir insanın canı her gün tatlı çeker mi? Çeker, hem de sabah öğle akşam! Senlik bir durum yok, biz buna “ruhun pastacı olması” diyoruz 😎
Madem kremayla çilekle uğraşıyorsun, küçük tüyo vereyim: - Kek katlarını ıslatmak için süt + biraz vanilya - Çilekleri çok bastırmadan diz, aralara az krema sür - Pastayı bitirince en az 2 saat buzdolabında beklet
Sonra da “ufacık bir dilim” diye başlayıp yarısını yeme klasiği… Bizde işler böyle 😂🍰