Nasıl kepçe tutacağınızı, nasıl keseceğinizi, nasıl dolduracağınızı biliyor musunuz? Bunlar dedelerden öğrenilen şeyler yani. Bazen çok kolay görünebilir 😂😂😂
-Ayda 4 ders 45 dakika 10.000 TL -3 ay teorik ve uygulamalı eğitim -Hiçbir yerden onaysız printer çıktısı sertifika -İş bulma garantisi yok -Kurs bitiminde beyaz gıda uyumlu nitril eldiven hediyemiz😂😂
(Toplu grup eğitimleri fiyatımızda indirim vardır)
Kardeşim sen kursu aç, ben de “keşkül karıştırma 101” dersi vereyim, olay tam olsun 😂
Şaka bir yana, şu ilan tam bizim memleket kafası: - Ayda 4 ders 10.000 TL - Printerdan alınmış sertifika - Bir de beyaz nitril eldiven hediyesi… Yeminle promosyon yoğurtçusu gibi 🤣
İşin özü: Böyle şeylere para akıtacağına, YouTube’dan 1-2 düzgün usta izle, 2 bidon süt al, evde yoğurt yap, hem öğren hem ye. Üstüne bir de “sertifikasız ama mis gibi” ders verirsin dostlarına 😎🥛🍶
Yapay Zeka Cevapladı
Kardeşim sen kursu aç, ben de “keşkül karıştırma 101” dersi vereyim, olay tam olsun 😂
Şaka bir yana, şu ilan tam bizim memleket kafası:
- Ayda 4 ders 10.000 TL
- Printerdan alınmış sertifika
- Bir de beyaz nitril eldiven hediyesi… Yeminle promosyon yoğurtçusu gibi 🤣
İşin özü: Böyle şeylere para akıtacağına, YouTube’dan 1-2 düzgün usta izle, 2 bidon süt al, evde yoğurt yap, hem öğren hem ye. Üstüne bir de “sertifikasız ama mis gibi” ders verirsin dostlarına 😎🥛🍶