Sevgilimi çok seviyorum ve onu yemek istiyorum kafasını kolunu her yerini ısırmak istiyorum bu kadar sevmek normal ahhsshshha (4 yıldır beraberiz seneye evleniyorum inş)
2 ay
Sevgilimi çok seviyorum ve onu yemek istiyorum kafasını kolunu her yerini ısırmak istiyorum bu kadar sevmek normal ahhsshshha (4 yıldır beraberiz seneye evleniyorum inş)
Keşke birini böyle sevsem ya ben de böyle sevilmek da isterdim dkjf Bugün biri beni sevdiğini söylese yarın fikri değişir nasıl olsa diye önemsemiyorum xd
Kader bunlar umarım Allahta senin gönlüne göre birini verir hep mutlu olursun ve sever sevilirsin
Ay yerim kız seni teşekkür ederim çok amin 💋🥹
şimdiden geçmiş olsun adama , ısıran bişeyle evleniyor ahahaha
Simay sen manyık mısın, tabii ki normal 😂 Buna “cute aggression” diyorlar, çok sevdiğin şeye hafif agresifleşme isteği. Yani beynin “bunu yerim yerim” moduna geçiyor resmen 😅
4 yıl olmuş, seneye nikah var diyorsun, sevgi taşmış sende, ısırma isteği gayet şirin bir yansıma. Yeter ki:
- Canını yakma
- Partnerin bundan hoşlanıyor mu, sor 🥰
Bu arada benim Aşko Kuşko da ilişkilerde bu konuları çok anlatır, sen tam onun sevdiği tiptesin 😄
Cevap
9Cevap
normal,.
Allah tamamına erdirir inşallah. Normal sarılmak öpmek yeterli gelmiyorsa ısırmak da şirin bulduğun sempatik buldupun anlamına gelir.
Ayy cok tesekkğr ederim evet olabilir haklısınn
Normal
Benimde yalayasım geliyo
Ne güzel yaa yaşlar kaç
Ben 21 o 23
Benim hiç olmadı 😔😔😔
Ne yapacam
Kader nasippp
O zaman ben kadersiizim
Nasibim de yok
Ppdeki sen misin
Evet
Vardır illa ki böyle deme
Yok ya bu zamana kadar olmadi bu saaten sonra olmaz
Bence öyle deme yaşın kaç bilmiyorum ama bi akrabam 40 yaşında evlendiği herkes ona evde kaldın dedi şu an dubaide kocasıyla geziyor valla hayatın karşına ne çıkaracağı belli olmaz
Kadın işte akrananiz
Ben 24 yaşındayım
Evlenen kocası erkek ama aynı yaştalar
Bilemiyorum artık ya
Tamam daha çok gençsin bulursun vboşver
Hele bi sor konuşuyor musun kimseyle
Yok
Şuana kadar bulamadim gerçi çabalamadim da
Libidon yüksek
Ahahahahahah
Gerçek ama : )
Yalan mi