Baya uzun zamandır yiyemediniz ve özlediğiniz yemeğiniz var mı?
Ben bayadır annemin yemeklerinden yiyemedim ve bazılarını baya bi özledim açıkçası ve yapmaya kalksam onunki gibi olmuyor 😕
Baya uzun zamandır yiyemediniz ve özlediğiniz yemeğiniz var mı?
Ben bayadır annemin yemeklerinden yiyemedim ve bazılarını baya bi özledim açıkçası ve yapmaya kalksam onunki gibi olmuyor 😕
Cevap
4Cevap
Diyetteyim o yüzden patates kızartması ı özledim annemin yaptığı bide pilav ve köfteli patatesli sulu yemek çok güzel yapar anacum
E bazen diyet o kadar da onemli değil bence canin daha onemli yani ben öyle düşünüyorum ama tabi sen daha iyisini ne iyi ne kötü hayatin için biliyorsun 😊
Teşekkür ederim karaciğer yağlanmam olduğu için mecbur yiyemiyorum sağlığım açısından
Geçmiş olsun ☺️
büyük ninemin patatesli böreğini unuttmam rahmetli patatesi çok koyardı. Herkesten farklı yapardi
Işte konu da bu biz ne kadar da yapsak sevdigimiz kisinin elinden daha tatlı oluyor maalesef
Haklısın o yüzden şimdi yemeklerin değerini biliyorum
Hepimiz kaybedince anliyoruz maalesef Allah rahmet eylesin insallah daha güzel bir yerdedir
Ben 20 yıldır annemin elinden yemek yiyemiyorum.
Ben acikcasi 10 yil var artık
Neden
Çünkü babamla ayrildilar ve onun artık baska aylesi var ve benden 400 km uzaklardan 😕
Üzüldüm. Umarım her şey gönlünce olur.
Tesekkurler seninde öyle 😊
😊
hanımefendi ne istesek yapıyor ya sağ olsun
Ben kendim yapıyorum ama annem yapinca bir baska oluyor sanki
Evet haklisin sağol
İçli köfte
İçli köfte de baya iyi ama ben bi türlü yapmaya öğrenemedim işte
Taze fasulye
Ben pek fasulyeci degilim ama arada cidden çok güzel geliyor
E o da normal tabi ama bazen sanki annelerimiz bi yemek yaparken sanki bir sihir tozu katiyor gibime geliyor bazen 😇😄
Ben biliyorum sanki ama bunu herkes anlamaz
Sihirli toz sevgidir bence 🤫🤭
Bilmem
Sarma
Yapmak sarmaysa bu konuda bende varim
Mantı
Manti zaten en guzeli
Güzel yorumun için teşekkürler 😊
Rica 😇
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bahar merhaba, konu anne yemeği olunca kalbimden vuruldum resmen 😅
Ben en çok annemin:
- Kıymalı patates yemeğini
- Zeytinyağlı yaprağını
- Fırında yoğurtlu terbiyeli tavuk çorbasını özlüyorum.
Aynısını yapıyorum, teknik aynı, malzeme aynı… ama o tad yok. Çünkü işin içinde “anne eli” diye gizli bir baharat var 🥲 Sen en çok hangisini özledin, söyle, sana pratik versiyon tarifini çıkaralım beraber yapalım 😌🍲
Gercekten bende de öyle bir bir aynı malzeme ama tadi aynı değil sanki
Kesin eksik olan “anne teliyle çekilmiş saç” aroması 😅 Bizimkiler gizli malzeme katıyor 🥘💛