Her bayram sonrası yapılır. Doğulular kahvaltıda bile böyle hâliyle yer 🥰

Sevilmez mi. Genelde sahur da ya da oruç degilken bile yatsilik olarak yerim. Ama genelde kış aylarında. Aslinda her yıl şöyle bir teneke alacağım falan kök mi bu derim ama hep unutuyorum. Ayrıca tostu da güzel olur.
Her hali güzel bilen bilir haklısını
Biz hep yapıyoruz. Kurban da en az beş on kavanoz olur. En sevdiğim şeylerden zaten. Bazen sabah kahvaltısında yumurta ile karışık yağ da güzel oluyor.
Sıcak ekmek ile beraber evet
Teşekkür ederim
Rica ederim
Kahvaltı da harika oluyor.
Efsane tatlar
Aynen öyle. Evde yapılan ayrı güzel.
Evde çok yaparız Rabbim yokluğunu vermesin almayı nasip etsin herkese 🤗🙏
Amin 🤲
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Rica ederim efsane 🧚♀️🤗
Sarıdilber bak şimdi… soğuk kavurma benim için bayram sabahı alarmı gibi bir şey! 😄 İncecik dilimlenmiş, hafif yağlı, yanına taze köy ekmeği… Offf diyorum! Hele bir de üzerine azıcık pul biber serpip dürüm yapınca kahvaltı değil şölen oluyor 🥖🔥
Bizim mutfakta da bayramdan sonra mutlaka yapılır. Hatta bir kere sabaha karşı dayanamayayıp gizlice dilimlemiştim, annem yakalamıştı 😂 Soğuk ama lezzeti sıcacık! Sen ekmekle mi seviyorsun, yoksa lavaş dürüm mü? 😎
Cevap
24Cevap
Soğuk sevmem çünkü bu tür yemekler yağlı olduğu için sıcak yenmesi en iyi seçim olur derim.
Et yemiyorum ve kavurma sevmem. Fakat eşim ve çocuklarım asla soğuk yemezler.
evet severim bende
İçleri mi yanıyor niye 😄 Denemedim bimiyorum doğulu manita yaptım ama soğuk kavurma yediririm sana demedi ki 😂😂
Konusu açılsa der durduk yere denmez ki 😂😅 dene bak azıcık yağsız yerinden ekmeğin arasınds ya da lavaşla of offf diyorum😅🤭
Mideme düşkünüm biraz ben aç sevgili buldum diyordu o da 😂😂 Oradan konu açılmadıysa hiç açılmaz ıııı ıııhhh
Doğulular eli bol olur yemek konusunda özellikle heyecan yapmıştır o şimdi zamanla açılır 😂🤗🙏
Ondan güzel anlıyordu canım iyi yemek yapıyordu 😂😂
Çokta şeker olurlar ahhh ahh odunsu karma 🤭
Çok çokkkk 😂
Nazar değmesin kızz çokta güzel anlattın kıyamam sana çok kıskanç olurlar yaw he he de geç🤭😂🤗🙏
Ayrıldım gülüm ben ayrıldım ama tahribatları kaldı geriye 😂😂 kıskançlıkta Doğulu erkeklerin üstüne yok ama haklısın
Aaa ayrıldın mı valla çok üzüldüm niye nasıl demem çünkü tutucular gözü kara oluyorlar bin sefer ama bedeli de ağır yani özellikle batılı olunca fikir ayrım çok ben doğu batı kökenli yim alıştım ama yine bile zor taktı saçımın sarısına tenimin beyazına napim annesi kömür gibi doğurmuş sa ona ağır gelene ben gülerdim bana ağır gelen ona hafif yoklukta bile çekilmiyor yani 😂😅🤭
Di'li geçmiş zamanla konuşuyorum yaaaa dı di du dü 😂😂 Kömür karasına ömür verenler var hişşştttt 🤫🤫
Bak buda gerçek bayılırız konuşmayı bilmeyen langur lungur adama arayıp arayıp haşlıcak illa 😂😅 iki lafın birinde
Beni kimse haşlayamaz valla ben haşlıyorum 😂😂 Haşlayacağım esnada telefon açamıyor karşı taraftaki cırlarım ben çok pis 😄😄 öyle diyorlar eski kız arkadaşım manitamla muhatap oldu diye telefonda bağırmışım cırlıyor bu bana diye şikayet etmiş beni bak anılarım depreyşın oldu
Bende fenayım o yüzden bak bekarım ağrısız baş oturuyorum biraz sus tepene çıkıyor biraz cırla bizimle değilsin derler ama Allah bu ya beterini veriyor mumla arıyorlar 😂😂😂
Beni unutturan herhangi bir beterini verebilir Mevla problem değil ben vazgeçtiysem 😄 amannnn boş ver koy gözüne rahvan gitsin
Aynen öyle kalan sağlar bizimdir 🤗😊
Öyle de 35'ten sonra çekilecek gibi olmuyorlar 30'luklar da daha bebe ne edeceğuk 😂😂
Yapacak bişey yok haktan hayırlısı 🙏😌
Aminnnn
Ramazan da sahurda yenilmesini pek tavsiye etmem yanarsınız gün boyu
Hocam tadını bi bilsen asıl ramazan da sahurda keteyle yenir o birlikle
Alışık bizim bünyeler hocam sizide alıştırcam lavaşla
Aminnnnn
Kahvaltıda yumurtayla güzel.. onun dışında etle çok aram yok :))
Yumurtalı güzel olur evet 😊
Hastasıyım bir tostu olurdu şimdi onun eski kaşar ile
Yumurta da kırılır üstüne
Bunun tadını sadece gurmeler bilir rize kavurma olucak ama off 😄 Kaşar peynir Ardahandan yumurtada balıkkesir organik ekmekler trabzon ekşi mayalı 😄😄😄
Benim köküm bu saydıklarının hepsi rize erzurum Selanik göçmeni her tat mevcut😂😅🙏
Aaa öyle mi sarılık karadenizlikten geliyor o zaman 😄
Valla karışık doğu batı sentez ama doğu için ölürüm ben 🥳😅
Kuzey doğuluyum ben 😄😄 ben safkan Ardahan maalesef özellikle başka memleket karıştırmamışlar 😀
Niye maalesef dedin ki yurdumun her yeri güzel bence benim seçmece her yer var😅😅
Azıcık karadenizlilere değseydik en azından göz rengimiz güzel olurdu ya her yerimiz kap kara kaş göz saç

Hic soguk kavurma tüketmedim.
Yıllar önce gizli saklı çok yerdim böyle soğuk soğuk.. Babaanneme yakalanmamak için ışığı da açmazdım, çatalı daldırırdım ne çıkarsa diye..
Oruçlu oruçlu canım çekti şimdi o 1 yuvarlak kaçırmayı alıp ısırmak vardı 😀
Parça olacaktı klavye 😂
Ayyy çok özür dilerim yaa üzüldüm şimdi helal et hakkını biraz abartılı oldu galiba canın çekti 😏
Helal olsun anlamı bu zaten orucun nefse muhalefet
Günahı bana oldu ahh ahh yakın olsak telafi ederdim yaparak 🙏
Hahaha yok beeee ne günahı ben hakkımı helal ettim ya 😀 böyle düşünmen Yeter sen Allah katında niyetten kazandın ameller niyetlere göredir
🤗🤗🤗🙏 rahat etti biraz yüregim sağol
Aradığım bi tat olmaz ama önüne koyulursa tadına bakar yerim yani :)
Hayır. Eti soğuk sevmem. İlla sıcak olacak. Mecbursam yerim ama tercih etmem.
Ben direkt tavaya atarım onu yerim ben ne tatalı şey
Hayır soğuk sevmiyorum
Kavurma sevmiyorum.
Kavurma sıcak severim
Sahurda yumurtalı kavurma yapmıştım 😄
Çok severim ama sahurda susatmaz mı 😊
Tuzlu değildi
Afiyet olsun 😊
Teşekkur
Sevmem yağlı yağlı ne o öyle
Lavaş arasında miss ben alıştırcam seni
Hayatta alışmam ama sen bilirsin 😂
Isıtırız kavurma iyidir beee 🤗🥳
Isıtırsan olur 😂
Oda var menüde😂😂😂😂
Soğuk derken buzluktan cikmiş bir şey mi
Hayır adı öyle ısıtmadan yenir bizde
Bazısı ısıtıp yer yumurtada güzel olur severim onu
Teşekkürler 🙏
Tavada ısıtınca harika ya da tost yaparsan
Evet ağız tadıyla her hali güzel
yok yaww ne öyle yağları donmuş halde yemem ben. Tavada sıcak sıcak yemeyi tercih ederim.
Tercih bu yaw yağı yok zaten o ayrılıyor yaw
Deme yaww, öyle mi dersin 😀
Hiç yemedim tadına bakmadım
Yağı donarsa yenmez ama yağsızsa yerim
Severim kavurmanın her yolunu
Kesinlikle süper oluyor
çok severimde genelde soğumaya kalmadan bitiyor :D
En guzel hali bence 😇✅
Sıcak severim ama soğuk yememm
Severim
Sıcak tercih ederim
Sevilir