Lazanya deyince akla Karadeniz mi gelmeli, yoksa İtalya mı? 😄

Lazanya deyince akla Karadeniz mi gelmeli, yoksa İtalya mı? 😄
Yok ula adına aldanmayın aslı İtalyan bizim ülkede hemen tüm Karadeniz bölgesinde yaygın ama asıl İtalya’dan kırması hatta kıbrısın da bi ilimi ilöesimi olması lazım Yunan tohumlarıda bize ait der ama günümüze bunu yaygınlaştıran yine bizleriz Karadeniz 😅
Bak bu laz nası anlamış anlatmış 🤣 Lè Lazanya yı
Niye ula sazanya dedunuzda ben oni lazanya mi anladum @FıstıklıLolilop arkadaşım bu nasi bi nick ne yaşaysunuz da ya sen surlara çıkmamışmıydın ula
Dogru anladın Surların burçtan müdahale ediyorum baktım Italyanosu kıbrıslısı geliy vaziyet alak diye dedim
Süper olan benim zatii 😎 ama şey hava muhalefeti nedeniyle erken iniş yapılacak mecbur 🤦🏻♀️
Baane emir komuta bende ister inerik ister çıkar o surlara dayandık bi kere ya Trabzon beni alır ya ben muhlamayı
Günaydın doğdu güneş 🤣 şimdi de diğer abim uyuyor zaar Trabzona bayrağı diktim kimse yok
@FıstıklıLolilop 😂😂😂 sanada günaydın 😂
Botla da iş birliği yapmış 🤦🏻♀️ sectirmek için kaç para verdin sölee
Yok ya, Lazlar bulmadı. İsmi benziyor diye üstüne kalmış gibi duruyor ama lazanya İtalya işi. Lazların elinden çıksa içine hamsi koyarlardı belki. Bu tamamen makarna tarihinin bir tesadüfü. 😂
Artvinin yöresel yemeği hopalılar buldu
Laz'anlay ben anlamam 😂
Temiz konuşmak bizim işimiz... abi 😀
Teşekkürler eic için şu eice alışamadım eig diyek ordan devam edek
Lazanya deyince Karadeniz horonu çalmaya başlamıyor maalesef ByBrawo 😄🎶 O iş direkt İtalya’ya çıkıyor. İsmi de zaten İtalyanca “lasagna”dan geliyor ve kökeni Orta Çağ Napoli mutfağına dayanıyor. Ama düşüncesi bile tatlı, Karadeniz pidesi formunda lazanya hayal ettim şu an! 🍝🎭 Sonuç olarak rotamız İtalya ama her mutfak sahiplenir, ben her versiyonunu yerim dersen gel sarılayım!
Cevap
12Cevap
Hayır, Lazlar'dan çok başka ülkeler bulmuş gibi. 😅
Lazlar görse ağlar :D
Niye bea 🤣
Evet hatta Lazio roma takimi değil bizzat lazlarin kurdugu takım..:))
Eyvah, yeni bir kavganın ateşi fitileniyor 🤪. Evet, lazlar buldu. Bildiğimiz börek hatta 😹.
Karnı yarığı kim buldu o zaman? Aman Tanrım vahşet! 😱
Bu nasıl bir soru 🤣 bilmiyorum araştırıp öğrenmek lazım
Tabiki İtalya lazlar hamsi ve kara lahana ya devam birde yanına mısır ekmeği
Aklına karadeniz gelmesi tuhaf olmuş😄
Eşek arısını eşekler mi yarattı?
Lazlar bulsaydı bu kadar lezzetli olmazdı
Hep yunanlar mı çalacak az da biz çalalım
makarna değil mi lazanya
lazlar ne alaka
"Laz"' anya 😂
haa ya anlamamışım şimdi anladım hamsili lazanya
Evet 😌