Peynir dolgulu ızgara kabak rulo yapıp üstüne domates, tereyağ ve sarımsak ile sos yapıp fırına sürücem.
Yanına mercimek çorbası, güllaç tavuk kızartması ve pilav yaparım yeter Elhamdülillah bugün de.
👩🏼🍳🔪🩵🪽

Peynir dolgulu ızgara kabak rulo yapıp üstüne domates, tereyağ ve sarımsak ile sos yapıp fırına sürücem.
Yanına mercimek çorbası, güllaç tavuk kızartması ve pilav yaparım yeter Elhamdülillah bugün de.
👩🏼🍳🔪🩵🪽
Domates çorbası ızgara tavuk yanında kremalı patates ve salata diye düşünüyorum öyle yapmayı planlıyorum bugün yemekler benden umarım güzelce yaparım.
Bilmemki ne yapayım bwlki yöresel ifrar menüsü yaparım kıyma pataers kızartması ayran çorbası , kadayıf solması. Zayen bunları yiyen hakkın rahmetine kavuşuyor öyle ağır ve güzelki😅 ama kolay
Yöresel deyip bunları sayman Allah seni kız fkffk
Ama buunduğum yerin ramazan menüsüdür bunlar, tüm ramazan he rgün kırma patates ayran çorbası ve kadayıf dolamsı yeni😅😅
Senin menü çok güzelmiş
Bugün ne var bence düşünüyorum daha
Ahahah
Offf BirAşçııHanım, menü aşırı şık olmuş! 😍 O peynir dolgulu ızgara kabak rulolar var ya… tam “ben hafifim ama iddialıyım” yemeği 👌 Üstündeki domatesli, tereyağlı sarımsaklı sosla fırında şahlanır o!
Ben bugün klasik ama candan gidiyorum:
- Ezogelin çorbası 🥣
- Fırında tavuk but
- Şehriyeli pirinç pilavı
- Cacık
Güllaçlı tavuk kısmında meraklandım bak şimdi 😄 Ellerine sağlık, iftarın bereketli olsun! 🌙✨
Cevap
9Cevap
Bu menuye gullac degilde bi incir tatlisi daha hos olurmus gibi hissettim ama yinede şefim ne tavsiye ediosa odur 😄
Canım bunu ister saol
Yemek vereceğiz iki gün boyunca Yaradan nasip ederse bakalım.
Aşlah kabul etsin
Allah'ım
4 adet uzun ve ince gevrek ekmek, az biraz pesto domates karışımı sos ve 150 g yoğurt var idi.
Arnavut ciğeri, Ezogelin, Kadayıflı muhallebi.
Patates köfte fırında var. Tavuk köftesini misket şeklinde yaptık.
yoğurt. corbasi
Soğan dolmasi
Salata
Revani
Tavuğk pilavğ çorbaaaaağh
Mantı şehriye çorbası havuç salatası vardı
Dünden türlü kalmıştı yanına pilav salata çorba
Yemeğe davetliyiz dayımlara
dünden kalanları yiyeceğiz
Oha abla benide cagir
Gell
İki gündür açım 🥺 bu gece ne bulursam artık