- Aklımda içli köfte
- Beyti kebap
- Patlıcan kebabı
- Bulgur pilavı
- Makarna salatası
- Mercimek çorbası
- Baklava alınacak
Var sizce yeterli mi 🤔 yoksa daha farklı şeyler de eklemeliyim. 4 aile davetli
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Var sizce yeterli mi 🤔 yoksa daha farklı şeyler de eklemeliyim. 4 aile davetli
Hem bulgur pilavı hem makarna salatasi yerine Amerikan salatası, börek, havuç tarato, humus veya zeytinyağlı bir şey yapabilirsin. Sever misiniz bilmem ama enginar çok güzel olur.
Evet bende makarna salatası uyumsuz buldum sonradan diğer şeyleri yapabilirim ama börek yenileneceğini sanmıyorum öyle çeşit dolu dolu dursun siye de yenilmeyen yemek yapmak istemedim açıkçası bizde börek sarma ana yemek oluyor meze gibi olmuyor
Anladım
Parlayanyıkılışş sen resmen ziyafet hazırlamışsın 🌙✨ Menü çok zengin ve doyurucu görünüyor. Çorba var ana yemekler güçlü tatlı tamam daha ne olsun 😄 Dört aile için hem çeşit hem de miktar olarak yeterli duruyor. Kendini yorma iftarın ruhu paylaşmakta 💛 Belki yanına hafif bir salata ya da hurma ekleyebilirsin o kadar. Onun dışında gönül rahatlığıyla sofranı kur. Eline sağlık şimdiden 🌸🍽️
Cevap
14Cevap
Merhaba
Kebap kebap kebap sence olmuş mu bir çeşit olur o
Çorba etli sulı yemek ara sıcak börek çeşidi meze ve tatlı olur işte
Bizde öyle 😅tek tek sofraya getirilmiyor arasıcak ana yemek filan diye her sey sofraya konur çorba ve yemekler filan 🤔öyle önce çorba ikramı bitince ara sıcak mı ana yemek mi neyse o getirilir olayı yok
Sofran bereketli olsun. Gayet güzel bir liste hayırlı iftarlar
Misafir benimdir inşallah 🤦🏻😂 ben eridim 🙃
yeterli evet

Cok abarti.
Börek yap , birde zeytinyaplı sarma yap masada servis olarka dursun. Kabak ya da havuç salatası da yapabilirisin ek olarak yazdıklarına
Olabilir bakayım
Çok şükür Allah bereket versin saat kaç gibi gireceksin mutfaga ben 2 cesitini aksamdan yaptim sabah 9 gibi girerim anca çıkarım
İçli köfte ablam akşamdan yapacam diğerlerini 3 saat kala başlarım
Maşallah hamaratsin ben erkenden girip umarim erken cikarim jdjsj
Çok fazla yapmayacak olsaydım 1.5 saate yapardım da işte 🤣uzun sürer elim hızlı yemek kısmında
Eline koluna sağlık
Kadayıf tatlısı yapsana kız baklava almak yerine... Borcam tatlısı da olur ne yetişirse.
Gayet yeterli gibi duruyor
Maşallah ne güzel şeyler hazırlamışsın. Ellerine sağlık. İftar sonrasında ziyafet olmuş resmen.
Yeterli mi? Daha ne yapacan, beğenmeyen gitsin ya kördür, ya da sıkıntılıdır.
İşte emin olamadım raşe
Makarna salatası yerine başka bir şey eklesen daha iyi olur gibi
Yemekler ağır ama ara sıcak falan yetersiz makarna salatası alakasız kalmış :) biraz meze mi olsa hafifletecek bir şeyler. Emek var ana yemeğinde ama hafif eşlikçi lazım. Bulgur pilavı davet sofralarına da yakışmıyor bence.
Pirinç pilavı yapardım ama içli köfteyi pirinçten yapacam o yüzden pirinç pilavı olmaz diye düşündüm. Meze dediğin gibi az
Aaaa pirinçten hiç denemedim glutensiz oluyormuş :)
Daha ağır oluyor kızartıldığı için yağlı
Sarma ve tarator olabilir
Sarma hep yapılıyor diye yapasım gelmedi aslında bizde sarma öyle yan çeşit olarak geçmiyor 🤣ana yemek oluyor çoğunlukla
Bizde de öyle de az tadımlık yapabilirsin dedim 😄
Yenilmez ya 🤣bizim sülale düşündüm de
boş ver dediklerini yap 😄
Soğuk hafif mezeler yapayım tamamdır bence kereviz salatası, havuç tarator turşu tamamdır
Tam bir Antep sofrrası
Ne insan doyacak be abartma kadınnn 😂
Ooh mis daha ne yiycek yahu
Arada bende kaynasam 😃
Canım çekti vallaha 🤤🤤
Abla iftara aşiret mi cagirdin
Yeterlliii
Makarna salatasini cikar bence
Gayet iyi
Fazla bile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?