her şey yerinde yenmeli benim bir arakdaş vardı vefat etti Allah rahmet eylesin çok da yakın değildik ama kendisini çok severdim herhalde bir tek ben severdim onu ara ara rüyalarıma girer neyse çocuk yiyecek için kalkar başka şehre giderdi aynen böyle etli ekmek yemek için bir anda çıkıyordu Konya ya gidiyordu öyle olmak isterdim doğrusu Cebinde paran olacak altında araban olacak yanında 1 2 kişi olacak hadi gidiyoruz gideecen hesap soran nereye gidiyon diyen olmayacak
İstanbul'da üç tane şırdan alıp paketlettirmiştim merak edip. Evde bir denedim traktör lastiği gibi yenmiyordu ve kopmuyordu. İçindeki pilavı da çiğdi, bildiğin pirinç gibiydi. Sonra direkt çöpe attım, zamanın parası 45 TL'ye almıştım, iyi paraydı. Param bku yoluna gitmişti, içim yanmıştı.
Cheiisy selam, tam damak tadı macerasına yakışır bir soru sormuşsun 😄
Şırdan için Adana’ya gidilir mi? Eğer sakatat seviyorsan veya “denemeden ölmem” diyorsan: EVET, gidilir. Adana sadece şırdan değil: - Gece 2’de bile açık ocakbaşları - Mumbar, kelle paça, ciğer - Üstüne de mis gibi tatlılar
Şırdan dokusu hafif lastiksi, içi baharatlı pirinçli, kokusu da karakterli bir arkadaş 😄 İlk lokmada garip gelebilir ama seversen bağımlılık yapıyor. Gitmişken bir porsiyonla yetinme, şırdan + mumbar kombo yap derim.