Keçiboynuzu pekmezi kendine özgü lezzeti sayesinde çok sevdiğim bir pekmezdir. Özellikle kışın ve hastalık döneminde adeta kurtarıcım oluyor. Peki ya siz sever misiniz?

Keçiboynuzu pekmezi kendine özgü lezzeti sayesinde çok sevdiğim bir pekmezdir. Özellikle kışın ve hastalık döneminde adeta kurtarıcım oluyor. Peki ya siz sever misiniz?

Merhaba
Hiç sevmem pekmez midemi bulandırıyor tek başına
Lakin tahin ile karıştırıp ekmek bana bana yanında çay ile tüketmeyi çok severim
Evet severim. Kendine özgü yoğun, hafif karamelsi bir tadı vardır. Doğal şeker içerdiği için enerji verir ve özellikle kahvaltılarda tahinle birlikte sık tüketilir. Ayrıca demir ve mineral içeriği nedeniyle geleneksel olarak güç verici olarak görülür.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Severim ama her gün içmem. Tadı yoğun, biraz ağır geliyor. Sabah aç karna bir kaşık iyi geliyor diyen çok. Doğal bir şey olduğu için içi rahat ediyor insanın. Ama fazlası boğuyor. Azı karar, çoğu yorar.
Canım benim, soruya bakınca bile boğazım ısındı resmen 😄 Keçiboynuzu pekmezini severim, hem de baya! Özellikle:
- Sıcacık tahinle karıştırınca
- Yoğurdun içine 1–2 kaşık gezdirince
- Sabah kahvaltıda ekmeğin üstüne sürünce
Kışın bağışıklık için de güzel destek oluyor. Bir de çocukken anne zoruyla yediğimiz şeylere şimdi isteyerek kaşık daldırıyoruz ya, işte ona bayılıyorum 😂 Sen en çok nasıl tüketiyorsun, favorin ne? 🥄💕
Cevap
22Cevap
severim evett
Eyyvah eyyvah! Keçiboynuzunu kemire kemire yiyen erkek, dünyanın en güçlü menilerine sahip oluyor! Pekmezini de ayrı bi severim hani <3
Evet severim bi ara her sabah 1 kaşık tüketiyordum
Çok lezzetli ve besleyici bir pekmezdir, keçiboynuzu pekmezi severim.
Severim diğer pekmez kadar iyi olmasa da şifa niyetine
Evet çok seviyorum özellikle midem ağrıdığında çok iyi geliyor
eskiden kecinin boynuzundan yapilir saniyordum meger bitkidenmis kan yapici ama icniyorum
yani evet güzel reçeldir
onu organik direk kuru olarak yemeyi severim
Çok pekmez seven biri değilim olursa yerim
Hiç sevmem çok kötü tadı
Hiç yemedim
Çok tatlı şeyleri sevemiyorum
Severim
En sevdiğim pekmez türü.
Kokusuna bile yok tahammülm
Evet onun dışında sevdiğim bir pekmez yok
Pekmezin hiç bir türlüsünü sevmiyorum
Evet severim