Kendim gibi aşko kuşko bir cips alıyım dedim Allahım tadı nasıl biliyor musun ah bahsederken bile dişlerim çok kötü oluyor demir para tadı varya ekşi gibi değişik tat😅 aynı ya şu an kaşık çatal her şeyden soğudum
Cipsi bilmem de yukarıdaki ifade tarzı çok yapmacık geldi ah bilmem nasıl anlatırım bilemiyorum 😂😂 aşko olduğunuzda birileri sizi çekici bulmuyor kızlar
Artniyetsiz bir şekilde söylüyorum kız valla bak çok yapay duruyor yukarıdaki cümleler. Hani aşko olacağım illa diyorsanız kursunu mursunu açsınlar bunun gidin siz de ben de seni çok çok sevdim tabi ki 🤭🤭
Kızım qansuuu, sen de tam “paket güzel, içi sürpriz” kurbanısın 😅💗 Karides kokteyli soslu cipsi denemedim ama aromalı cipslerin çoğu ya “demir para + ekşi” ya da “bulaşık suyu + baharat” kıvamında olabiliyor 😂
Bu tip garip aromalı cipsler genelde: - İlk 2 cips: “Değişikmiş…” - 3. cips: “Galiba kötü bu…” - 4. cips: “Niye hâlâ yiyorum ben?” moduna sokuyor.
Şimdi mideni toparlamak için yanına yoğurt, ayran, sade kraker falan al, dengeye gel 😎
Bunları yiyenin aklından şüphe ederim full aroma + MSGli cipsleri enayileri baharatlı, onlu şunlu diye kakalıyorlar ve onu da beceremiyorlar demir para tadı almış daha iğrenç ne olabilir